Mit gondoltok ezekről a női nevekről?
Figyelt kérdés
Fehér, Eper, Karolina, Milanna, Miléna, Margó, Pompília, Rézi, Cinderella, Zulejka, Emma, Anna, Eszter.2022. júl. 6. 21:17
1/19 anonim válasza:
Ami nekem tetszik: Fehér, Eper, Zulejka, Emma, Anna, Eszter.
Amúgy érdekes csokor, benne magyaros, latinos és egyéb nevekkel. 👍🏻 Passzoljon a vezeték névhez bármi is legyen.
2/19 anonim válasza:
Miléna a lányom, Anna az anyukám. Az Emma, Eszter, Karolina tök átlagos nevek. A Fehér az nagyon vicces...Eper ismerősöm nincs de tudom, hogy vannak ilyen nevű emberek de nekem tetszik. Milanna szerintem különleges...tetszik. Margó és Rézi kicsit "nyanyás" (bocsánat). Pompília.. hát elég kínos a Cinderellával együtt. Zulejka nagyon szerb/horvát hangzású...nekem túl kemény.
3/19 anonim válasza:
Fehér, borzalmas
Eper, birzalmas
Karolina, jó, csak durva
Milanna, borzalmas
Miléna, nem rossz
Margó, durva
Pompília, borzalmas
Rézi, borzalmas
Cinderella, borzalmas
Zulejka, borzalmas
Emma, unalmas
Anna, unalmas
Eszter. Jó
4/19 anonim válasza:
#2 vagyok. Úgy akartam írni, hogy az Eper NEM tetszik 😁
6/19 anonim válasza:
Karolina, Miléna, Emma, Anna, Eszter ami vállalható, a többi felejtős.
7/19 anonim válasza:
Milyen menő név lenne pl. Fekete Fehér... vagy Földi Eper...
8/19 anonim válasza:
Miléna, Milenna felejtős, a Fehér csak simán fura, a Rézi becézés, a Cinderella és a Zulejka gáz, a többi rendben van. Jó, a Pompília mesebeli tündérnév, az Eper meg hangzásra olyan semmilyen. Akkor már inkább Szamóca.
9/19 anonim válasza:
9 Egyik rokonom Fehér Piroskának hívják 😃
10/19 anonim válasza:
Karolina, Miléna, Anna, Emma , Eszter normális nevek. A Margó becenévként még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!