Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Eszter, Sára, Karolina, Petra, Liza, Hajnalka, Lilla, Bernadett, Zoé, Júlia, Krisztina, Ágnes. :)
Kinek melyik tetszik?
2022. okt. 15. 23:10
1/13 anonim válasza:
Szép nevek. Nekem a Sára és Bernadett tetszik a legjobban.
2/13 anonim válasza:
Sokkal jobbak, mint az ilyen ma divatos Mira, meg Linett meg hasonlók. Ezek közül nekem talán a Lilla.
3/13 anonim válasza:
Tetszik: Liza, Zoé
A többi nem jön be
4/13 anonim válasza:
A Zoe a legidiotabb nev, amit adhatnak egy gyereknek. Barmelyik jobb.
5/13 anonim válasza:
Nagyon tetszik: Krisztina, Júlia, Karolina, Lilla
nem tetszik de teljesen vállalható: Ágnes, Bernadett, Eszter, Sára
nem tetszik: a többi
6/13 anonim válasza:
Adnam: Liza, Karolina, Eszter
A tobbit nem, de azok is okesak.
7/13 anonim válasza:
Karolina, Petra, Hajnalka, Lilla.
Én ezeket akár adnám is.
A többi névvel nincs semmi bajom.
8/13 anonim válasza:
Eszter, Sára, Petra, Liza, Hajnalka, Lilla, Júlia, Krisztina, Ágnes tetszenek. De a többi is elmegy a Zoé kivételével.
9/13 anonim válasza:
Hajnalka és Zoé nagyon nem, a többi szép.
10/13 anonim válasza:
A Liza meg a Zoé nagyon nem tetszik, főleg a Liza, mert nem kedvelem az ilyen önállósult, ráadásul külföldies beceneveket önálló névként.
A többi vállalható név, talán a Lilla, Sára, Bernadett, amik a legközelebb vannak az ízlésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!