Mi a megoldás így most?
Régebben teljesen normálisan, ahogy mindenki más úgy képzeltem, hogy lesz majd családom, gyerekkel meg minden.
Volt a fejemben egy nagyjából év, amikor kb. ez meglesz. Szokásos menetrend, ami szokott lenni az embereknek. Suli, majd munka aztán házasság és gyerek.
De igazából én minél idősebb leszek, annál inkább eltolom magamtól ezt. Nem tudom elképzelni most mèg a gyereket.
32 éves leszek, de nem vágyom gyerekre még. Nem zàrkózom el tőle, de amennyire meg volt a fejemben a kép a majd jövendőbeli családomról, most annyira tolom el magamtól.
Rosszul vagyok a témától is, utálok mindent ami ezzel kapcsolatos. Én ezt a terhesség szülés dolgot se tartom szépnek. Szerintem borzasztó nagy kicseszés a nőkkel szemben, fájdalmas és bevallom szerintem undorító is. Egy mészàr szék.
Nem tudom mi van velem.
Arra gyanakszom, hogy mivel az életem egy kudarc, és szeretnék néhány jelentős fejezetet újra kezdeni, ezért most inkább még ott tartok fejben. Hiába vagyok màr idősebb, sokak szerint öreg.
Utálom a munkámat és az egész területet, szeretnék tanulni újra, hogy valósítsam önmagam, de közben meg mindenki elvàrná hogy már szüljek inkább. Holott azt érzem, hogy a gyereket se fogom tudni szeretni ebben az esetben, mert csak azt fogom làtni, hogy miről mondtam le miatta.
Összességében szeretnék majd gyereket, csak nem most mèg, a szüléssel is megbírkoznék majd valahogy, de mindenki közben mindneki sulykolja hogy már kéne gyerek, mert 37/38 évesen már meddő leszek és nem fog sikerülni.
Holott pont addig még pont lenne annyi időm egy másik sulit abszolválni és végre szeretni fogom az életem.
Tényleg ennyire késő már mindenhez? Felkéne adnom mindent?
Kérdező!
Dettó ugyanígy érzem én is.
Szülést nem birnam, szerintem is undorito es ciki is. Utalnam hogy minden hozzatartozom tudja, hogy na most epp szulok.
Meg a munkaddal kapcsolatos utalatot is aterzem. En is utalom, es szeptemberben kezdek ujra egyetemet.
Ja, es vicc de en is 32 vagyok.
Ne szulj, ha nem akarsz basszus. Ennyi.
Nem kotelezo es jobb is, ha nem teszed, ha igy allsz hozza.
Ezzel semmi gond nincs.
A megoldás az, hogy nem esel teherbe, amíg nem érzed úgy, hogy szeretnél gyereket.
(Amúgy én 33 évesen MÁR nem akartam, mert MÁR öregnek éreztem magam hozzá, szóval én el sem tudom képzelni, miért szülnek a nők 40 körül meg afelett, de kinek-kinek az egyéni döntése, hogy szül-e és hogy mikor)
Az ősanyák miért húzzák le és szidják azt, aki nem olvadozik és ömleng a szülés hallatán?
Többször láttam már máshol is, ha valaki nem ugyanúgy nyáladzik a szülés meg gyerek téma miatt, akkor egyből beleállnak ezek a nagy ősanyák a másik emberbe. Csak érdekel, hogy miért van ez így. Én szerintem semmi bántót nem írtam, csak hogy számomra ez tényleg véres és undorító, a fájdalomról ne is beszéljünk. A szülés az a fàjdalom, aminél nincs nagyobb fájdalom érzet. Szóval nem hiszem, hogy ezt ki lehet bírni mosolygással és ömlengéssel. Az ősanyák, akik itt besértődnek, mert más emberek nem ömlengenek a téma hallatán, azok szipuztak szülés alatt? A fellegekben jártak vagy mi a franc?
Tényleg csak érdekel, hogy miért kell ezt. Nem bántottam senkit a kérdésemmel, szóval miért kell belém àllni?
Kérdező!
3-as vagyok. Engem is jól lepontoztak, csak mert nem a normáknak megfelelően vélekedem a terhességről :D
Egyebkent próbáltam magam rabeszelni, hogy milyen mennyei erzes amikor a karodbam tartod. De nem sikerul. Nem csak ennyibol all, ez egy eletreszolo felelossegvallalas, feladva az onallosagodat. Nem beszelve arrol amit fentebb leirtam.
Nem megy, es amíg így erzek meg akkor sem szulnek ha a parom eroltetne. De szerencsere nincs igy.
Nyilvan maga a szules technikailag nem a legszebb dolog, veres, fajdalmas, a szules modjatol fuggetlenul.
Viszont aki gyereket akar, ot ez nem tartja vissza, mert tudja, hogy egyszeruen ezen at kell esni ahhoz, hogy babad legyen.
Ennyire egyszeru. Azert tulelheto a dolog, foleg, ha jol megvalasztod, hogy hol es mikent akarsz szulni. Ez sajnos ma Magyarorszagon tobbnyire zsebbenyulos, ha nem jo a helyi korhaz es maganba kell menned.
Senki nem mosolyog kozben, de nem is nyilatkozik ugy rola, mint egy sertodott 10 eves. Muszaj akkor muszaj, ez van.
De nem kotelezo teherbe esni, nyugi. Szerintem kicsit ra vagy porogve a temara, mikozben a vak is latja, hogy te egyszeruen meg nem tartasz itt. Engedd el. Majd akkor foglalkozol vele, ha mar alkalmas lesz ra az ido. Addig csak hergeled magad a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!