Mi lenne az ésszerű megoldás ebben az esetben? A párom exe kórházban, hova legyenek a gyerekeik?
A párom exe kórházba került. A jelenlegi férje és annak szülei a közös kicsiket bevállalják, de a páromtól született nagyokat nem. A párom megkérdezte, hogy be tudnám-e őket fogadni 3-4 hétre.
Egyfelől szívesen igent mondanék, de nem férnénk el 2,5 szobában, mert nekem is van 3 gyermekem és a testvérem is velünk lakik, ráadásul kevésnek is érzem magam ennyi gyerekre egyedül. A párom a munkásszállóra nem viheti őket.
A láthatások alatt elmaszkálós programjaik szoktak lenni.
Azért ezt nem értem....
Most a pasi akivel eddig is laktak nem engedi hogy otthon maradjanak, mert az anyjuk nincs ott? 🤔
Bacnám ki az ilyet mint a macskát carni!!!
Ennyire számíthat a párjára?
Gyönyörű
Na remek “apák” sorakoztak itt fel... Az ex új férje a saját gyerekeit is csak szülôi segítséggel tudja ellátni, meg a kérdezô párja is rögtön a kérdezôre tolná a sajátjait.
Érdemes az ilyeneknek gyereket szülni mondhatom.
Mi az, hogy nem vállalja? Kirakja őket?
Ha a te lakásodban lakik 6 fő, oda már ne menjenek. Mekkorák?
Majd apuka megoldja.
Az a baj, hogy az ex odaköltözött a férje szüleihez, tehát túl nagy beleszólása nincs a dolgokba.
Nem a férjem, a párom, nem is lesz soha a férjem és összeköltözni sem tervezünk még jó ideig.
A sátrazás nekem is megfordult a fejemben, kert is van hozzá, de hetekig? A másik meg az, hogy ha szabira megy nem lesz pénze, mert már csak fizetés nélkülire mehetne, ha egyáltalán engedélyeznék neki a legnagyobb hajtás közepén.
Sehogy nem jó ez.
Gondolom ez vmi próba lenne, de ne vállalj be plusz gyereket, pláne ha még közös jövőt sem terveztek.
Gondolom a nagyszülőknek is teli a töke, hogy az idegen asszony gyerekkel a nyakukra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!