Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne az ésszerű megoldás...

Mi lenne az ésszerű megoldás ebben az esetben? A párom exe kórházban, hova legyenek a gyerekeik?

Figyelt kérdés

A párom exe kórházba került. A jelenlegi férje és annak szülei a közös kicsiket bevállalják, de a páromtól született nagyokat nem. A párom megkérdezte, hogy be tudnám-e őket fogadni 3-4 hétre.

Egyfelől szívesen igent mondanék, de nem férnénk el 2,5 szobában, mert nekem is van 3 gyermekem és a testvérem is velünk lakik, ráadásul kevésnek is érzem magam ennyi gyerekre egyedül. A párom a munkásszállóra nem viheti őket.

A láthatások alatt elmaszkálós programjaik szoktak lenni.

2023. júl. 7. 09:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ilyenkor átmenetileg nevelőszülőkhöz kerülnek a gyerekek.
2024. júl. 7. 14:39
 22/23 gago77 ***** válasza:

Ha nem laktok együtt, ő nem a párod, csak a pasid, a szexpartid. Neki lehalábbis valami ilyesmi vagy. 40-es ffi vagyok tudom miről beszélek hidd el. Lepasszolni a problémát a hétvégi fugóparternek, azért ehhez pofa kell..😁

Ne légy hülye, ne vállald!

2024. aug. 4. 10:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Te nem is vállalhatnád, mert nem vagy senkijük. Ha nincs rokon, akkor nem szokták a gyerekeket (akár sosem látott) ismerősökhöz adni, ez nem is lenne szabályos, ilyet nem szabad csinálni, emberrablásnak, fogvatartásnak is minősülhetne, hanem gyermekotthonba vagy nevelőszülőkhöz kerülnek ilyenkor a gyerekek.
2024. aug. 4. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!