Kettőről három gyerekre váltás?
A legnagyobb változás az volt, hogy amíg 1 babát altattam, 1 nagyobb csendben elmolyolt. Aztán 1 babát altattam, és addig a 2 nagyobb üvöltve összeveszett valamin :D
Altatás nagyjából könnyen ment, a nagyobbakat nem kellett altatnom, másfél meg 4 évesek voltak. Este letettem a kicsit egy órával előbb, utána a nagyobbaknak fürdés és fekvés. Sétánál a kicsi babakocsiban, a nagy önjáró volt, a középső meg vagy jött, vagy felállt a babakocsira, vagy volt, hogy felvettem a nyakamba, ez mondjuk nagy attrakció volt, sokan hülyének néztek, de nekem így könnyű volt. :)
Mondanom sem kell, apjuk is van, kivette a részét esténként.
Az autóról nem tudok nyilatkozni, 9 személyesünk volt, mire vettünk helyette egy sima kisautót, már a nagynak nem kellett ülés.
Nekünk ford focus van és elférünk benne 5-en.
Nálunk nagy a korkülönbség, közel 6 és 7,5 év (mármint a kicsihez viszonyítva mindkét nagy) így ehhez a részéhez nem nagyon tudok hozzászólni, nekem vissza kellett a babás korba rázódni, cserébe nagyjából önálló gyerekek mellett volt újszülött a háznál.
Költöztünk is, 3 gyerekhez a lakás is kicsi lett volna.
Egyébként a nagyok között 21 hónap van, nekem nehezebb volt emiatt 1-ről 2-re, mint 2-ről 3-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!