Gyerekvállalás munkahely váltás határán? Ti hogy döntenének?
Első gyerek után visszamentem dolgozni és minősíthetetlen az ami most körülvesz. Vezető voltam eddig de most lefokoztak (vezető papíron nem voltam, csak asszisztens, viszont én irányítottam az irodát és a folyamatokat) és undorító az egész ami most ott zajlik... Nagyon nem akarok ott maradni, de tudom hogy 1-2 éven belül tesót szeretnénk.
Volt bárki hasonló helyzetben? Mi lett belőle? Mertetek lépni vagy kivártatok?
Ismerős helyzet. Én inkább váltottam, mert nagyon rossz munkahelyen pokol még 1 évet is maradni, pláne terhesen...
Elmentem egy új helyre, betanultam és 1 év után kezdtünk próbálkozni. Jó a környezet, szeretem a kollégáimat. Örültek a babának ők is :)
És nem fogadták ingerülten az új helyen a baba érkezését? Milyen szakterületen mozogtok?
Van ismerősöm, aki boltban dolgozik, náluk teljesen más a helyzet, ott nem számít ha valaki kiesik mert van a helyére 20 másik. De az én területemen egyedül vagyok és a mostani munkahelyemen is a helyemre kellett mást betanítanom (ideiglenesen).. Aki mostanra a főnököm lett :D .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!