Olyan van, hogy 5 hónapos babánàl is anyuka olykor megborul lelkileg?
Imádom a gyerekem, bár vannak nehéz dolgok vele, amiket nehezen is kezelek, túlaggódok sok dolgot, amit nem kellene, ezt tudom jól. Alapból ilyen vagyok. Első gyerek, lombik baba, főképp rástresszelek mindenre sajnos.
Lehet ez még a lombik (4 év hormonozàs) és a terhesség okozta hormonális változások miatt van, hogy néha szét idegeskedem kb a semmin magam, máskor meg a nagyobb dolgoknàl is tojok az egészre és könnyen veszem az akadályt? Igen, járok szakemberhez, tőle ezt még eddig
nem jutott eszembe megkérdezni.
Volt veletek is ilyen ennyi idővel a szülés után?
4es
Köszi szépen ez most nagyon kellett. Mindig kis korkülönbséget szerettünk volna, de nem hittem volna, hogy egyből összejön. Kicsit félek őszintén, mert tudom, hogy nagyon nehéz lesz és az első érkezését is kicsin nehezen éltem meg. De igen, megcsináljuk. Szerencsére férjem 100%ban partner mindenben úgyhogy ő is kel. Köszönöm még egyszer! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!