Csak én ijedek meg ha felsír a baba?
Figyelt kérdés
6,5 hónapos lányom egy ideje a délutáni és éjszakai alvásból sírva -orditva kel fel, van hogy éjjel sír fel de max. hangerővel egyből. "Oké", hogy sírt eddig is néha a pocakja miatt, de már jó ideje nem. A pocakfájós sírás általában nyöszörgéssel kezdődött és aztán erősödő sírás. Most meg csak egyszerűen elkezd ordítani.. Ha felsír pl. Éjszaka azt sem tudom hol vagyok hirtelen csak pattanok ki az ágyból és megyek össze vissza a baba ágyig mint aki berúgott, de kb. A szívroham kerülget amíg a babaágyig érek. Csak én vagyok ilyen vagy ez így természetes?jún. 24. 04:57
1/13 anonim válasza:
16 hónapos a kisfiam de még mindig hasonlóan zombizom, ha így ébred.
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül. 😅 Ez kicsit megnyugtat.
jún. 24. 06:31
3/13 anonim válasza:
Én szintén, 14 hónapos a baba. Volt mikor az ágyról is leestem, mikor hirtelen fel akartam pattanni félálomban.
Általában csak nyafog, ritkán ébred így hálistennek, de megesik.
4/13 anonim válasza:
3 éves fiam minden alvásából így kel, mintha nyúznák... 😑
6/13 A kérdező kommentje:
Még nincs.
jún. 26. 04:49
8/13 A kérdező kommentje:
Első
jún. 26. 11:17
10/13 A kérdező kommentje:
23 vagyok. De ez miért fontos? 😅
jún. 26. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!