1/9 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen egyéni. Nekünk 4,5 hónaposan forgott oda-vissza, kb 7 hónaposan mászott már, a kuszas kimaradt.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát most kezdett el a hátára is eddig csak hasra volt. 8 hónapos korrigáltan 7.
jún. 21. 13:16
3/9 anonim válasza:
Nekem rá egy hónapra kúszott, de neki nagyon gyors a mozgásfejlődése. Először teljesen elsajátítja az oda vissza forgást, ha ez megvan akkor fog valószínűleg beindulni a kúszás. Aztán onnan nincs megállás :D
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm. Úgy aggódom. Nekünk a forgás is nagyon nehezen indult be
jún. 21. 18:40
5/9 anonim válasza:
Van ilyen. Lehet kicsit hipotón. Ezzel alapvetően nincs is gond. Ahogy erősödnek az izmai annál ügyesebben csinál majd mindent. A lényeg, hogy csinálja. Ha nagyon zavar elmehetsz dévényeshez is. De tudtommal a kúszással 9 hónapos koráig ráér. Segít ha sokat van mezítláb. A kúszáshoz eleinte a lábujjukat használják és ha van rajta zokni akkor csúszik. Illetve rakjál elé játékokat mikor hason van, de olyan távolságba, hogy ne érje el csak majdnem. Majd a behajlított lába mögé rakd a kezedet és hagyd, hogy eltolja magát róla, így eléri a játékot. (Nem tudom ez mennyire szabályos azért nézz utána mindenképpen.)
6/9 anonim válasza:
Nálunk 4-5 hónaposan kúszott magabiztosan.
7/9 A kérdező kommentje:
Járunk dévényre, longikidre,babausziba. Itthon torna, hasalás, nagylabda, gyakorlatok. Igen hipoton kicsit lazább baba viszont nem az a szétesik baba
jún. 21. 20:17
8/9 anonim válasza:
5ös vagyok
Akkor nincsen baj. A hipotón babáknál lehet kicsit lassabb a mozgásfejlődés. De még rá ezt nem igazán lehet mondani mert időben van. Amúgy a babauszi is megkavarhatja őket. Ugye az is egy mozgásforma amit el kell sajátítaniuk, úgyhogy lehet simán rátesz, hogy még nem kúszik. Ezzel nem azt mondom, hogy hagyjátok abba, mert hasznos tud lenni, csak hogy ez is magyarázat llehet. Ne aggódj, minden rendben van vele, felügyeli szakember is, halad ő a saját kis tempójában :)
3as és 5ös voltam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
jún. 21. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!