Lett már baj abból, hogy a gyereket otthon hagytátok egyedül, felügyelet nélkül?
Szomszédunk a két lányát hagyta otthon egyedül, játék közben a kisebb átesett az üvegajtón, szanaszét vágta az üveg a tenyerét és a lábát, 3 műtéttel hozták helyre.
Legjobb, hogy a mentőket mi hívtuk ki, mert anyuka cseszett felvenni a telefont a nagylánynak, hozzánk szaladt át. Anyuka a strandon volt, mint kiderült...
- unokabátyám meg a haverja majdnem felgyújtották a lakást
- nagynéném ujját levágta baltával az unokatesója
- a testvéreim úgy összeverekedtek hogy SBO lett a vége
- másik unokabátyám megitta az "üveg alján" lévő piákat, gyomormosásra vitték
- barátnőmet megerőszakolta az akkori barátja (15 és 18 évesek voltak, a fiú akarta, bnőm nem, de ketten voltak otthon és a srác sokkal erősebb).
A férjem tüzet rakott a nappaliban, mert fázott, a szülei a kertben voltak. Gyorsan észrevették, sérülés nem történt, eloltották, de voltak még ilyen húzásai.
Engem a testvéremmel és a szomszéd gyerekekkel hagytak itthon, míg a szülők a másik lakásban bandáztak. A kicsiket én találtam meg pucéran elbújva, orvososat játszottak. Megoldottam, de 10-12 évesen nem az én feladatom kellett volna legyen.
A szomszed fiu molesztalt ( azota is remes ragondolni), 12-13 voltam, o meg 15-16.
Nekem 9 evesem van, a multkor levittem a kukat (1 perc), arra jovok vissza, hogy a csillar fele log a tobbi mellol, az agyamra rakott valamit, raallt, hogy megnezze a csillar gyemantbol van -e ! Kb. 3 kg., ha a fejere esik, agyon is uthette volna. SOHA elotte nem erdekelte az a csillar, csak mikor levittem a szemetet ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!