Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kis iskolás gyereked hány...

Kis iskolás gyereked hány táborba megy a nyáron?

Figyelt kérdés

A gyerekeim apja ki akadt hogy hány táborba írattam a gyerekeket. Szerinte nem táborban kéne lenniük hanem otthon. Nekem sajnos nincs annyi szabadságom hogy egész nyáron otthon legyek velük, ő meg csak 1 hetet vállalt be. Pluszban nem kellett bele fizetnie a táborok árába, azt megoldottam én.

Kíváncsi lennék nálatok hány táborba mennek a gyerekek?

jún. 14. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Háromba, mindhárom bejárós

Azért durva hogy kb mindenki természetesnek veszi hogy a nagyszülő is kiveszi a részét, mintha nekik szültek volna. A nagyik nem lehetnek fáradtak, nem pihenhetnek? A mieink dolgoznak, van nyárra kb 2 hét szabijuk, hát lesülne a bőr a képemről ha ezzel terhelném őket. Az én és az apa kötelessége megoldani az elhelyezést szünetekre.

jún. 14. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

#11 Elég sok a nagymama korú pedagógus, akik egész nyáron ráérnek, aki elég későn szül annak meg nyugdíjasok is lehetnek a szülei, akik szintén egész nyáron otthon vannak.

Nálunk 4 nagyszülőből 3 pedagógus, a negyedik pedig nyugdíjas lesz, amire a gyerekünk iskolába megy. Még jó hogy nem fogjuk 20 féle drága táborba hordani, mikor a nagyszülők örülnek, hogy unokázbatnak.

jún. 14. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
12es persze, egész éves gyerekzsongás után még igénylik is a 10 hét unokázást csak mert a szülők smucigok tehermentesíteni őket...
jún. 14. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
7 vagyok. Nálunk a nagymama nem dolgozik és ő mondta, hogy nyáron szívesen vállalja 🤷🏼‍♀️. Tanév közben ritkábban látja, ilyenkor tud igazán unokázni.
jún. 14. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egybe sem. Autista, még egy napközis tábor se jöhet szóba. 8 hetet kell megoldani, ebből 3 hetet leszek szabin, az apja 2-t, 10 nap közös, akkor nyaralunk. 4 hetet home office-szal oldunk meg.
jún. 14. 18:12
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
#13 Gimnazisták érettségire készítése és az óvodás unokával való foglalkozás között azért elég meredek a szakadék és egyébként még jó, hogy van akinek öröm és nem teher a gyerek.
jún. 14. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
12, van amelyik nagyszülő örül, ha unokázhat. Nyilván nem bízzuk rájuk a gyerekeinket egész nyárra, de összesen szerintem 3-4 hetet is ott töltenek. És mindegyik fél örül. Mi örülünk a párommal mert pihenhetünk, a gyerekek örülnek, mert a nagyszülők aranyosak, jókat lehet ott játszani, plusz ott sok mindent szabad amit otthon nem, és a nagyszülők is örülnek, mert szeretik nagyon a gyerekeket, és szeretnek unokázni:).
jún. 14. 20:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az en lanyom 10 eves, iden eloszor megy 2x5 napra 60 e ft lesz egy kis falusi tabor,megorzo,semmi extra, de legalabb napi 3 etkezes. A tobbi hetet felvaltva a ferjemmel+2 het mama. Igy pont kijon, de a 4.ev,hogy nincs egyutt szabim a ferjemmel,nincs nyaralas:( mert nem vagyunk egyutt szabin, penzunk pedig lenne,de egyszeruen keves az eves szabi. Vagy el kell mennunk tp re,tp csalás. Most mar nagyon szeretnenk udulni igy 4 ev utan egyutt, mert miota sulis a gyerek, sajnos nem tudtunk menni egyutt. Tudom ott a hetvege de en 2 ejre nem latom ertelmet mindent osszepakolni, elmenni. Mar johetsz is vissza szinte. 10 nap jo lenne egyben,kikapcsolodas.
jún. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!