Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kis iskolás gyereked hány...

Kis iskolás gyereked hány táborba megy a nyáron?

Figyelt kérdés

A gyerekeim apja ki akadt hogy hány táborba írattam a gyerekeket. Szerinte nem táborban kéne lenniük hanem otthon. Nekem sajnos nincs annyi szabadságom hogy egész nyáron otthon legyek velük, ő meg csak 1 hetet vállalt be. Pluszban nem kellett bele fizetnie a táborok árába, azt megoldottam én.

Kíváncsi lennék nálatok hány táborba mennek a gyerekek?

jún. 14. 13:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy kiakadt? Akkor vállaljon be plusz heteket és nem mennek táborba. Jaaa gondolom őnagysága sem tud többet velük lenni a munka miatt, akkor miért várja el tőled, hogy másképp oldd meg?
jún. 14. 13:44
 2/18 anonim válasza:
95%

De jópofa, hogy egy hetet vállalt be, de magyaràzni azért tud...Te meg vállad be a maradék 9 hetet, ugye?😅

Az én fiam 2x egy hetes táborban lesz, de az egyik az ott lesz a saját iskolájában.Egyik tàbor sem ottalvós, 8-16:00-ig lesz.Most 9 éves.Az ő apja mondjuk 2 hetet tudott vállalni, és én is összesen 3 hetet, a többi a nagyszülőké..

jún. 14. 13:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Három táborba megy. Mindet ő választotta. Bejárós mindhárom, reggel visszük, délután elhozzuk.
jún. 14. 13:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egybe sem.
jún. 14. 14:02
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Egybe sem.

De mi megoldjuk apával, mamával.

Ahogy olvasom, nálatok apa külön él. Mi együtt vagyunk.

Ha ekkora nagy szája van, oldja meg a tábor idejét ő.

jún. 14. 14:05
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Fele nyárra övé a gyerek, aztán oldja meg.

Nálunk 2, de van 2 mama és 5 hét szabim.

jún. 14. 14:16
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Elváltatok? Akkor a fele nyár az övé 🤷🏼‍♀️. Oldjon meg mindenki 5-5 hetet, ahogy tud. Ha muszáj megoldani valahogy, akkor mégsem annyira "szörnyű" a táborba íratás. Ő bevállal egyet, szuper. Neked marad 9. Ha nála lenne 5hetet (a nyári szünet felét), akkor nem lenne ilyen probléma.

Nálunk 2x1 hetet megy, mindkettő bejárós, nem ottalvós. Egy edző/csapatépítő és egy kézműves tábor. De mi ketten vagyunk, plusz van egy nagymama aki tudja vállalni amíg dolgozunk. Ez teljesen más, mintha egyedül kellene 9 hetet megoldani, mint neked.

jún. 14. 14:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mind a két gyerekem kettő táborba megy. Az idősebbik (11 éves, lány) egy ottlavós evezős táborba, és egy bejárós színjátszós táborba, a kisebbik (9 éves, fiú) pedig egy foci, és egy kisérletezősbe megy. (Mind a kettő bejárós)

Amúgy meg, ha a férjed ilyen okos, vállaljon be 5 hetet a 10ből.

jún. 14. 14:53
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
8 és 10 évesek, idén megy a nagy egy 5 naposra, eddig semmi nem volt. Ide is csak a barátnői miatt
jún. 14. 15:07
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Egybe sem megy.
jún. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!