Kis iskolás gyereked hány táborba megy a nyáron?
A gyerekeim apja ki akadt hogy hány táborba írattam a gyerekeket. Szerinte nem táborban kéne lenniük hanem otthon. Nekem sajnos nincs annyi szabadságom hogy egész nyáron otthon legyek velük, ő meg csak 1 hetet vállalt be. Pluszban nem kellett bele fizetnie a táborok árába, azt megoldottam én.
Kíváncsi lennék nálatok hány táborba mennek a gyerekek?
De jópofa, hogy egy hetet vállalt be, de magyaràzni azért tud...Te meg vállad be a maradék 9 hetet, ugye?😅
Az én fiam 2x egy hetes táborban lesz, de az egyik az ott lesz a saját iskolájában.Egyik tàbor sem ottalvós, 8-16:00-ig lesz.Most 9 éves.Az ő apja mondjuk 2 hetet tudott vállalni, és én is összesen 3 hetet, a többi a nagyszülőké..
Egybe sem.
De mi megoldjuk apával, mamával.
Ahogy olvasom, nálatok apa külön él. Mi együtt vagyunk.
Ha ekkora nagy szája van, oldja meg a tábor idejét ő.
Fele nyárra övé a gyerek, aztán oldja meg.
Nálunk 2, de van 2 mama és 5 hét szabim.
Elváltatok? Akkor a fele nyár az övé 🤷🏼♀️. Oldjon meg mindenki 5-5 hetet, ahogy tud. Ha muszáj megoldani valahogy, akkor mégsem annyira "szörnyű" a táborba íratás. Ő bevállal egyet, szuper. Neked marad 9. Ha nála lenne 5hetet (a nyári szünet felét), akkor nem lenne ilyen probléma.
Nálunk 2x1 hetet megy, mindkettő bejárós, nem ottalvós. Egy edző/csapatépítő és egy kézműves tábor. De mi ketten vagyunk, plusz van egy nagymama aki tudja vállalni amíg dolgozunk. Ez teljesen más, mintha egyedül kellene 9 hetet megoldani, mint neked.
Mind a két gyerekem kettő táborba megy. Az idősebbik (11 éves, lány) egy ottlavós evezős táborba, és egy bejárós színjátszós táborba, a kisebbik (9 éves, fiú) pedig egy foci, és egy kisérletezősbe megy. (Mind a kettő bejárós)
Amúgy meg, ha a férjed ilyen okos, vállaljon be 5 hetet a 10ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!