Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyha a kisfiad kérdezné?

Hogyha a kisfiad kérdezné?

Figyelt kérdés

Hogyha a kisfiad kérdezné, hogy a lányok ölelkezhetnek/összebújhatnak/megpuszilhatják egymást/kézen fogva járhatnak... akkor a fiúk miért nem csinálhatják? Mit mondanál a kisfiadnak?🤔

Vagy szerintetek ez nem így van?

Kérlek írd meg azt is hogy férfi vagy-e, vagy pedig nő

2024. jún. 13. 19:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

17/20

Igen a nőket is rendesen hülyítik enélkül nem lehetne felborítani az egyensúlyt és megkérdőjelezni a természetesség fogalmát.

Az egyenjogúság csak divatszinten létezik mivel biológiailag vannak szerepek amiket csak férfiak töltenek be. De a pszihológiai jelentősége attól még jelentős.

Egyébként meg a világ sosem volt biztonságos és civilizált. De ha az lenne ,akkor is az lenne az ösztönös és természetes amit leírtam. Ez ellen lehet lázadni de felesleges.

2024. jún. 14. 17:46
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy 2 ember bármikor megfoghatja egymás kezét, ha MINDKETTEN akarják. Lányoknál ez gyakoribb, mint fiúknál. De ha te is, meg a fiú barátod is akarja, akkor ti is megfoghatjátok.
2024. jún. 14. 18:59
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem miért lettem lepontozva, semmi nem mondja meg, hogy nem foghatnak kezet, mégsem teszik olyan szinten, mint a lányok, ez van, el kell fogadni, hogy nagy általánosságban a lányok és a fiú agya picit máshogy működik. Ezzel pont azt akarom mondani, hogy érintkezhetnek, nincs vele probléma, nagy valószínűséggel leszoknak úgyis róla, ha meg nem, akkor meg nem. Ennyi.
2024. jún. 14. 19:06
 24/24 anonim ***** válasza:
24%

Fiúk is csinálhatjàk. Hullámokban divat meg környékenkènt.

Nő vagyok.

2024. júl. 27. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!