Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyha a kisfiad kérdezné?

Hogyha a kisfiad kérdezné?

Figyelt kérdés

Hogyha a kisfiad kérdezné, hogy a lányok ölelkezhetnek/összebújhatnak/megpuszilhatják egymást/kézen fogva járhatnak... akkor a fiúk miért nem csinálhatják? Mit mondanál a kisfiadnak?🤔

Vagy szerintetek ez nem így van?

Kérlek írd meg azt is hogy férfi vagy-e, vagy pedig nő

jún. 13. 19:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

17/20

Igen a nőket is rendesen hülyítik enélkül nem lehetne felborítani az egyensúlyt és megkérdőjelezni a természetesség fogalmát.

Az egyenjogúság csak divatszinten létezik mivel biológiailag vannak szerepek amiket csak férfiak töltenek be. De a pszihológiai jelentősége attól még jelentős.

Egyébként meg a világ sosem volt biztonságos és civilizált. De ha az lenne ,akkor is az lenne az ösztönös és természetes amit leírtam. Ez ellen lehet lázadni de felesleges.

jún. 14. 17:46
 22/24 anonim ***** válasza:
72%
Azt, hogy 2 ember bármikor megfoghatja egymás kezét, ha MINDKETTEN akarják. Lányoknál ez gyakoribb, mint fiúknál. De ha te is, meg a fiú barátod is akarja, akkor ti is megfoghatjátok.
jún. 14. 18:59
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem miért lettem lepontozva, semmi nem mondja meg, hogy nem foghatnak kezet, mégsem teszik olyan szinten, mint a lányok, ez van, el kell fogadni, hogy nagy általánosságban a lányok és a fiú agya picit máshogy működik. Ezzel pont azt akarom mondani, hogy érintkezhetnek, nincs vele probléma, nagy valószínűséggel leszoknak úgyis róla, ha meg nem, akkor meg nem. Ennyi.
jún. 14. 19:06
 24/24 anonim ***** válasza:
24%

Fiúk is csinálhatjàk. Hullámokban divat meg környékenkènt.

Nő vagyok.

júl. 27. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!