Mit válaszolnál a középkorú anyukádnak, ha erről kérdezne meg téged?
A fia vagyok vagy a lánya?
Akármi is, miért kellene egész nap a meztelen fenekét látnom?
Ha jól karban van tartva, támogatnám.
Azt, hogy ha ő ettől jól érzi magát akkor tegye.
Nyilván ha nem egy olyan alkat és viccet csinálna magából, ezt is közölném vele, de a döntés joga az övé.
Nem tudom, te hány éves vagy, édesanyádtól viszont rendes dolog, hogy kikéri a véleményed és figyelembe veszi, hogy te hogy éreznéd magad tőle.
Most már csak az a kérdés, hogy elég jó karban van-e a kérdéses testrész ahhoz, hogy közszemlére tegye. Ha erre a válasz az, hogy nem, akkor mondd meg neki, hogy szerinted jobban áll neki a hagyományosabb, szolidabb fazon.
Ha viszont elég jól néz ki, akkor anyu legalább nem nevetteti ki magát (vagy nem borzasztja el a vizuális környezetszennyezéssel a többi embert), a kérdés ekkor tényleg az, hogy te mit gondolsz róla. Elmondhatod azt is, ha zavar, azt is, ha neked ez belefér, azt is, ha fogalmad sincs, de azért első alkalommal hozzon már egy tartalék szolidat is, hátha nagyon cikinek érzed, hogy minden fickó 12 és 99 év közt azt fixírozza (és közben azon gondolkodik, hogy vajon a lánya is ilyen szerencsés génekkel rendelkezik-e).
Hát nálunk én vagyok a középkorú. Az idősebbik lányom meg is halna szégyenében, ha így kéne velem mutatkoznia nyilvánosan. :D
A kisebbik lányom szerintem megmondaná, hogy ízléstelen, és az én fenekem én dolgom, de szerinte hülye ötlet. A fiam meg nem is értené a kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!