Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit válaszolnál a középkorú...

Mit válaszolnál a középkorú anyukádnak, ha erről kérdezne meg téged?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezné, hogy mit szólnál hozzá, ha strandoláskor tangabugyit venne fel hagyományos bikini alsó helyett, abban az esetben, ha még jártok együtt strandolni. Úgy érzi, nőként jót tenne az önbizalmának, ha merészebben öltözködhetne, akár a strandon is. Régebb óta gondolkodik már rajta, de egy megerősítést szeretne, hogy felvegyen-e tangát vagy inkább ne, meg hogy téged zavarna-e, ha a meztelen fenekét látnád egész végig.

2023. máj. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos általános jelenség, hogy rengeteg nő el van telve magától és a "csodás alakjától".

Ráadásul abban a korban kezdik el mutogatni magukat amikor már marhául nem kellene.

2023. máj. 16. 20:45
 42/60 anonim ***** válasza:
72%

ezt mar egyszer vagy te vagy mas de kerdezte...jo lenne hasz alni a keresot meg nem ezzel shorakozni.

kozepkoru anyamnak azt mondanam: anya azt vegyel fwl, amit akarsz...strandon a hajas disznok is siman felvezsnek baemit mit gorcsolsz ezen

2023. máj. 16. 22:17
 43/60 anonim ***** válasza:
38%

Én 30-as anyuka vagyok, tangát hordok (brazil) strandon, és szoktam a lányommal, apukámmal, rokonokkal is menni. Nem a fenekemet bámulják egész nap, hanem fürdenek, jól érzik magukat:-)

Nem értem a válaszolókat, strandon más se nagykabátban van, sokkal több látszik mindenkiből, mint ami utcán elfogadott. A nagymama stílusú bugyi is sokat kiad, rásimul az alakra, akárcsak a fecske, sok nőnek van mélyen dekoltált felsője stb. Nem azt mondom, hogy minden típusú fürdőruhában pontosan ugyanannyi látszik, de azért ne csináljunk már úgy, mintha tetőtől talpig felöltözött emberek között járkálna vki tangában.

Nem kell semmilyen hozzátartozómnak kikérnie a véleményemet, abban megy, amiben szeretne. Ha kimondottan tippeket kér, akkor javasolnék nyilván vmit, szerintem milyen fürdőruha előnyös az alkatához.

2023. máj. 17. 08:22
 44/60 anonim ***** válasza:
0%

43:minek írtad oda, hogy brazil.

Tuti nem az vagy csak a saját véleményedet akarod ezáltal másokkal elfogadtatni.

2023. máj. 17. 08:42
 45/60 anonim ***** válasza:
23%
44-es: Brazil tanga:-D Magyar vagyok, és Magyarországon szoktam brazil tangát hordani:-D Más néven féltanga.
2023. máj. 17. 08:51
 46/60 anonim ***** válasza:
15%

Középkorú nőként NEM kérdezem meg a gyerekemet, ugyanis semmi köze az öltözködésemhez.

Ő lenne a legjobban kiakadva, ha rászólnék, amiért "haspólót" vesz fel, mondván törődjek a saját ruházatommal. :D

Megjegyzem, nem 80 kilós nő vagyok, hanem 60 kilós, és hetente többször sportolok.

2023. máj. 17. 09:13
 47/60 anonim ***** válasza:
26%

Más: a strandon a mellüket csüngető, 110 kilós szőrös hasas férfiakra miért nem szólnak rá, ne mutogassad már magad? szerintem AZ sokkal igénytelenebb, mint egy tanga.

Kettős mérce de nem kicsit.

2023. máj. 17. 09:16
 48/60 anonim ***** válasza:
17%
#47 Nem tudtad? A kövér férfiak nem kövérek. Csak a kövér nők kövérek.
2023. máj. 17. 09:20
 49/60 anonim ***** válasza:
76%
47-es: Az esztétikus megjelenés, tökéletes alak nem feltétele a strandra járásnak. Én nem szólom meg a „csüngő mellű” férfiakat, „szottyadt” nagymamákat sem, és engem sem üldöznek ki a strandról a brazil tangám miatt:-) Véleményem szerint egyedül azt kell szem előtt tartani, hogy monokini, nudi nem engedélyezett szinte sehol. De az, hogy ezt betartva ki mennyit takar el/mutat meg magából, alaktól, kinézettől függetlenül legyen az ő dolga! Akinek nem tetszik, az néz max. másfelé!
2023. máj. 17. 09:35
 50/60 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos az agyukkal nem tud kérkedni a nők többsége.

Így el kell róla terelni a figyelmet, így marad a tanga.

2023. máj. 17. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!