Mit válaszolnál a középkorú anyukádnak, ha erről kérdezne meg téged?
Sajnos általános jelenség, hogy rengeteg nő el van telve magától és a "csodás alakjától".
Ráadásul abban a korban kezdik el mutogatni magukat amikor már marhául nem kellene.
ezt mar egyszer vagy te vagy mas de kerdezte...jo lenne hasz alni a keresot meg nem ezzel shorakozni.
kozepkoru anyamnak azt mondanam: anya azt vegyel fwl, amit akarsz...strandon a hajas disznok is siman felvezsnek baemit mit gorcsolsz ezen
Én 30-as anyuka vagyok, tangát hordok (brazil) strandon, és szoktam a lányommal, apukámmal, rokonokkal is menni. Nem a fenekemet bámulják egész nap, hanem fürdenek, jól érzik magukat:-)
Nem értem a válaszolókat, strandon más se nagykabátban van, sokkal több látszik mindenkiből, mint ami utcán elfogadott. A nagymama stílusú bugyi is sokat kiad, rásimul az alakra, akárcsak a fecske, sok nőnek van mélyen dekoltált felsője stb. Nem azt mondom, hogy minden típusú fürdőruhában pontosan ugyanannyi látszik, de azért ne csináljunk már úgy, mintha tetőtől talpig felöltözött emberek között járkálna vki tangában.
Nem kell semmilyen hozzátartozómnak kikérnie a véleményemet, abban megy, amiben szeretne. Ha kimondottan tippeket kér, akkor javasolnék nyilván vmit, szerintem milyen fürdőruha előnyös az alkatához.
43:minek írtad oda, hogy brazil.
Tuti nem az vagy csak a saját véleményedet akarod ezáltal másokkal elfogadtatni.
Középkorú nőként NEM kérdezem meg a gyerekemet, ugyanis semmi köze az öltözködésemhez.
Ő lenne a legjobban kiakadva, ha rászólnék, amiért "haspólót" vesz fel, mondván törődjek a saját ruházatommal. :D
Megjegyzem, nem 80 kilós nő vagyok, hanem 60 kilós, és hetente többször sportolok.
Más: a strandon a mellüket csüngető, 110 kilós szőrös hasas férfiakra miért nem szólnak rá, ne mutogassad már magad? szerintem AZ sokkal igénytelenebb, mint egy tanga.
Kettős mérce de nem kicsit.
Sajnos az agyukkal nem tud kérkedni a nők többsége.
Így el kell róla terelni a figyelmet, így marad a tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!