Mit válaszolnál a középkorú anyukádnak, ha erről kérdezne meg téged?
Hu, nem fogjak nyilvanosan kirohogni, nagyon sok idosebb no jar strandolni igy, kover nok is. Ha valaki a sajat barati tarsasagaban diszkreten kirohogi azt ugy se hallja, es a tangan kivul rohognek azok azon is ha kover vagy, ha narancsboros vagy, ha odivatu a bikinid szine stbstb
Masreszt, nem erdekel ki milyen furdoruhaban van, az se erdekel ha anyam ilyet venne fel.
"Sajnos az agyukkal nem tud kérkedni a nők többsége.
Így el kell róla terelni a figyelmet, így marad a tanga."
Hogy ez mekkora nagy igazság! :D
Én is úgy vettem észre, hogy az okosabb, gondolkodó nők visszafogottabban öltözködnek, míg a butábbak a testük mutogatásával operálnak, szóval meg tudom erősíteni az 50-es hozzászólót!
A középkorú nők annyira ki vannak már éhezve, hogy kénytelenek seggmutogatós tangában riszálni a strandon, hogy valami lúzer pasast sikerüljön kihalászniuk a "futottak még" kategóriából, és persze nagy esélyük van a gyengénlátók között is.
Ez náluk a kapuzárási pánik.
Sajnos az az igazság, hogy a nők egy nagy része nem a "jó nőkhöz" hasonlítja önmagát, hanem mindig keresnek egy náluk rondábbat, egy kövérebbet stb... és azokhoz képest gondolják magukat rendkívülin csábítónak.
Ráadásul abban a korban kezdik el mutogatnia a bájaikat (vagy inkább a hájaikat) amikor már marhául nem kellene. Egy strandon meg főképpen nem, mivel ott igen nagy a konkurencia csinos és fiatal, jó alakú lányokból.
Egy börtönben nyilván nagyobb sikereket érnének el a kiéhezett rabok között.
Viszont a strandon egy "öregedő" negyvenes és kapuzárási pánikkal küszködő nő a nagy méretű narancsbőrös hátsójával már csak nevetség tárgya lenne, miközben olyan vizuális környezetszennyezésben részesíti ill. borzasztja el a gyanútlan strandolókat, hogy ezek után -közülük- sokan felsírnak majd álmukban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!