Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mama megy hozzátok vigyázni...

A mama megy hozzátok vigyázni a gyerekre vagy a gyerek megy a mamához?

Figyelt kérdés
Másfél éves a fiam. Mindkét nagymama szokott a fiamra vigyázni. Anyu általában hozzánk jön, ő azt mondja a gyereknek is ez a könnyebb, a másik mama kényelmes, így mi visszük hozzá ha van dolgom. A problémám az, hogy ha férjem anyja vigyáz rá sose altatja el ha alvás idő van. Nem akarja vagy nem tudja ezt nem mondta. Két napja volt a harmadik alkalom, hogy ment érte a férjem és azzal jött haza hogy nem aludt. Borult a nap természetesen.. kezdem unni. Másnál is van ilyen probléma? Hogy oldjatok meg? Veszekedni se akarok.
jún. 13. 18:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%

Én viszem az anyámhoz. Ő jobban szereti, mert ő a saját otthonában tudja jobban mit hol keressen, jobban tudja a veszélyeket stb.

Hozzánk csak látogatóba szokott jönni.

Anyósomra meg nem bíznám, oda látogatóba megyünk a gyerekkel.

Nekem a bébiszitterre is nehéz lenne rábíznom, mert idegen, nem tudom mennyire megbízható ember.

jún. 13. 22:01
 22/28 anonim ***** válasza:
34%

Én csak a legvégső esetben bízom alvás időben másra, mert tudom, hogy nem egyszerű művelet altatni, mindegy, hogy viszem, vagy jönnek, pedig napi szinten vigyáznak rá a nagyszülők. Ha mégis szükség van pont alvás időben vigyázásra, vagy esetleg egész napra, akkor felkészülök rá, hogy nagy valószínűséggel nem lesz alvás.

Mindenesetre furcsa, hogy ki vagy borulva arra, hogy nem altatják, de meg sem kérdezed, miért nem?

jún. 13. 22:22
 23/28 anonim ***** válasza:
31%
16os, csakhogy itt a kérdező kér szívességet a nagyszülőtől. Annak kell alkalmazkodni aki ingyen segítséget kér.
jún. 14. 05:10
 24/28 anonim ***** válasza:
61%
Legyen már vér a pucádban kiállni a gyerekedért. Úgy viselkedtek, mintha egy játekbaba lenne, akit mindenkinek kölcsön kell adni, nehogy veszekedés legyen a bölcsiben. Ha anyósod nem altatja, es ez a gyereknek rossz, akkor nyisd ki a szád és szoljál neki. Ha pedig megint megtörténik, akkor mondod, hogy így nem fogod rábízni a gyereket. Te vagy az anyja, ki fog kiállni erte, ha te még ennyire se vagy képes??
jún. 14. 07:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is azzal kezdeném, hogy megkérdezem, miért nincs alvás. Nálunk van hogy órákig próbálkoznak, és nem sikerül altatni, pedig nagyon akarják, mert ők is pihennének. A lepontozott 22-es voltam :), aki nem is érti, mit csináljon, szíjazzam az ágyhoz a gyereket a nagyszülővel együtt, hogy de demárpedig akkor is? Amúgy akkor sem menne. Nálunk nincs más megoldás, ez van.
jún. 14. 08:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem AKARJA, vagy nem TUDJA elaltatni? Mert ez nem mindegy! Egy másfél éves még elég pici, az enyém nyolc hónapos lesz, nem bíztam még rá így senkire kb, mert ha mennem kell, viszem magammal (nekem nincsenek azért ilyen kötelező körök, mint neked), de ő például nem vagyok benne biztos, hogy elaludna egy nagyszülővel, mert elég ragaszkodó, és napközben pl nekünk is néha kihívás elaltatni, mert ilyenkor annyira pörög. :D ő inkább az a típus, aki vegigalussza az éjszakát, aztán napközben 2x fél óra szundival lenyomja a napot 😂 sokszor BARMIT teszünk, ennél többet ő egyszerűen nem hajlandó aludni. :D ha a te gyerekednek más igényei vannak, megértelek egyfelől, de másfelől meg te értsd meg azt, hogy az nem feltétlen a nagymama hibája, hogy másképp viselkedik melletted, és megint másképp mellette a gyerek. Lehet, hogy ő az, aki megmakacsolja magát, és ott nem alszik. Úgy gondolom, ezeket az alkalmakat mindenki kibírja, ha borul a napirend. Tök jó, hogy itt mindenki szuperhős, hogyha más gyerekere vigyázott, ugyanúgy tudta ellátni, mint az anyja, de ez azért nem annyira általános ám. Az legyen a legnagyobb baj, ha kimarad egy alvás napközben a gyereknek...
jún. 14. 09:58
 27/28 anonim ***** válasza:
77%
Akkor amikor 'dolog' van, vigyázzon rá anyád, anyós meg ne tudjon róla, hozzá viszed alvásifőn túl. Tényleg nem értem, ilyen egyszerű megoldásokat miért nem tudtok egyedül kifundálni.... ? Meg be kell számolnod minden napodról??!
jún. 15. 11:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi vele a probléma, akkor nem csinálnék ügyet belőle, béna a mama, nem tudja, hogy kell elaltatni, ennyi. Nekünk egyik se, mert anyám egy őrült, anyósom meg nagy ívben tesz az unokáira :(
jún. 15. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!