Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt aki több gyereket szerete...

Volt aki több gyereket szeretett volna, de közben rájött hogy ő nem való többgyerekes szülőnek?

Figyelt kérdés

A férjemmel mi az eredeti tervek szerint 2 gyereket szerettünk volna, de most egyre jobban azt érzem én nem lennék alkalmas többgyerekes szülőnek. Még azt sem mondhatom hogy azért, mert hogy a kisfiam nehéz természet, babakorától egy kedves, vidám, alkalmazkodó kisfiú, de jelenleg 2 éves múlt, és nem tudom szeretném-e az egészet újrakezdeni. A kisfiam még most is olyan sok figyelmet igényel, nem akarom őt elhanyagolni, és mellette tudom, hogy egy babához se lenne türelmem.

Nem mondom biztosra hogy soha többet, de egy pár évig tuti nem szeretnék még másik gyereket, de azt is lehet hogy soha. Ezt mondtam a férjemnek is, ő is azt mondja ráér még, de ő határozottan szeretne második babát.

Volt itt valaki hasonló helyzetben? Ti később meggondoltátok magatokat vagy maradt az egy gyerekes lét? Párotok mit szólt hozzá?

jún. 12. 20:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Eredetileg egyet sem akartam, végül 3 lett, viszonylag nagy korkülönbséggel, pont emiatt amit leírsz.

Az első és második között 4 év van, a második és harmadik között 7. És nem is lesz több, egyedül csinálok mindent, így is néha agyérgörcsöt kapok.

jún. 13. 13:12
 22/26 anonim ***** válasza:

17-es, nincs segítségetek?

Mindig kapom a lepontozást mikor ezt leírom, de olyan korszakot élünk sajnos, hogy a nők nagyon magukra lettek volna hagyva a gyerekneveléssel. Ráadásul mindenhonnan zúdul a nyomás, hogy akkor vagy jó anya, ha kb. rabszolgaként élsz a gyerek mellett, őt kell szolgálnod és nincs életed. Ha valaki ettől besokall, az "szégyen". Pedig ez nincs így. Neked is vannak igényeid, a férjednek is vannak igényei. Teljesen természetes dolog kettesben elmenni valahova. Azt mondják, hogy heti egy délután, havi egy teljes nap és évente legalább egy hosszú hétvége kéne kettesben a házastárssal, gyerek nélkül.

jún. 13. 15:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Heti egy délután? Ti nem dolgoztok? Mert én minden délután dolgozok, hétvégén pedig egyetem. Vasárnap vagyok csak szabad, amikor a házat kaparom össze vagy hárman megyünk programra, hogy végre együtt is legyünk.
jún. 13. 17:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Osztálytársaim levelezőn kb mind anyukák főállás mellett, mégis mennek a természetbe szinte hetente
jún. 13. 18:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Teljesen termeszetes amit érzel. És nem is kell erőltetni. Az érzes hogy akarsz majd magatól jön. Ha pedig nem akkor sincs semmi baj
jún. 28. 09:39
 26/26 anonim válasza:
Nekem a gyerekkorom a tesóm miatt lett kuka meg a f@sszopó apám miatt
okt. 31. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!