Önzőség azért nem vállalni a kistestvért, mert nehéz volt az elsővel picibabaként?
Második (vagy akárhányadik) gyereket azért kell vállalni, mert te/ti szeretnétek, nem a meglévőnek kell testvér.
Nem önzőség meghagyni egykének. Nem a világ legjobb dolga a testvér, amiből ha kimarad, akkor szegényt hátrány éri.
Még simán meggondolhatja magát, ahogy nő a meglévő gyereketek. Az első 3 évben én se akartam több gyereket (az anyuka vagyok), most már tökre vágyom rá (4 éves) - de most meg épp a férjem nem akar (ő az első 3 évben akart).
Jo de 3-as, ez igy szokott lenni! :D
Szules elott meg en is azt mondtam, hogy lesz ketto esetleg meg harom is, de miutan megszuletett a kisfiam, egyelore azon az allasponton vagyok, hogy marad egyke.
De nekem a terhesseg es a szules is nehez volt nagyon, nem csak a gyerekneveles. De az se piskota eddig, es meg mindig csak 1,5 eves, a java hatra van, de nem egyszeru vele.
Nem zartuk ki, hogy soha nem lesz, ra is erunk meg, de most en azt mondanam, hogy inkabb nem.
A tapasztalat nyilvanvaloan mindig mas, mint amit elkepzeltel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Na, kiderült, miért nem akar? Mert múltkor nem tudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!