Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túl hosszú a babának a cumi?

Túl hosszú a babának a cumi?

Figyelt kérdés
2 hónapos anyatejes babánknak már több féle cumit ( Rossmann, dm, bibs, mam, Philips) próbáltunk, de egyiket se akarja elfogadni, öklendezik tőle vagy egyből tolja ki a nyelvével. Létezik, hogy túl hosszú lenne neki? Nem akarnám állandóan a szájába adni a cumit csak ha nagyon nyűgös és folyton cicin akar lenni.
jún. 3. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán csak nem kell neki a cumi.
jún. 3. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem kell neki! miért erőltetitek?
jún. 3. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudod cicire tenni, amikor kéri? Az lenne a legjobb neki, persze tudom, hogy nem mindig megoldható 🙂
jún. 3. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán csak utálja.Nekem 4 gyerekem van,egyiknek se kellett a cumi.Sokáig nem is eröltettük.Felesleges vacak.
jún. 3. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha nyűgös, és folyron cicin lenne, annak oka van. Arra van szüksège. Ösztönösen érzi, hogy a cumi nem oldja meg a problémáját.
jún. 3. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Utalja, felesleges erőltetni. Ez pont olyan, mintha valamit nem szeretnél megenni, de mégis beléd akarnák "tömni". Értem, hogy ez megkönnyítené a helyzetet, de nézd az előnyét, a leszoktatas is borzasztó tud lenni, meg a fogaknak sem jó a cumi, sokan emiatt fogszabalyzósak. Ne erőltesd, gondolom te se eszel olyan kaját, amit nem szeretsz.
jún. 3. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok babánál a védekező, nyelvkilökő reflex igen erős, főleg az első hónapokban.

Megértem, hogy van olyan szituáció, amikor segítene (autóút stb), de erőltetni nem szabad semmiképp.

jún. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!