Téli születésű babának pamut (vékony) rugdalozó alá rövid vagy hosszú ujjú bodykat vennétek kb.23 fokos lakásban?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 12:57
1/11 anonim válasza:
Hosszú ujjúakat. Nekem is téli babám lesz, szintén téli babás anyukáktól kaptam őket, ők ezt adták rá.
2/11 anonim válasza:
Hosszú ujjú alá csakis rövidujjú. A hosszú ujjú alá bevyűrődik a másik hosszú újj. Hosszú ujjú bodyt ujjatlan rugi alá szoktunk adni.
3/11 anonim válasza:
Csak is rövid ujjút. A hosszú ujjúra nehéz ráadni a rugit, a gyerek meg majd közben üvölt, mert te bénázol. Az én fiam januári és rövid ujjú body, rugi kombinációban volt.
4/11 babyboom567 válasza:
Az én fiam decemberi és egyáltalán nem adtam rá bodyt a rugi alá, ugyanis melege volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2019. szept. 5. 13:36
6/11 anonim válasza:
Csak rövid ujjú! Sőt én 1-2 hónapos korában már ujjatlan bodyt adtam, mert a rövidujjú is soknak bizonyult. A hosszú ujjú az ujjatlan rugi alá való. 23 fok nem kevés. Sok is lenne a két hosszú ujjú, meg ahogy előttem is írták nehéz ráadni.
7/11 anonim válasza:
Ujjatlan rugi alá hosszúujjú body, hosszúujjú rugi alá rövidujjú, vagy ujjatlan body. Januári a kicsi, ha fázott, max betakartam meg egy takaróval.
8/11 anonim válasza:
Rövid ujjú illetve ujjatlan bodyt adtam a gyerekre. A lakásban ugyanazt adtam rá, amiben én is jól éreztem magam. Póló pulcsi akkor rövid body hosszú body talpas naci vagy rövid body rugdalózó.
9/11 anonim válasza:
Rövid ujjú bodyt. Alváshoz úgyis betakarod majd, amikor ébren van, akkor meg szinte állandóan testközelben lesz és melegíted. Néhány hónaposan már jár majd keze-lába...nem fog fázni 23 fokban.
10/11 anonim válasza:
Nálunk télen 23,5 fok van, a szobákban 22,5. Vagy rövidujjast adtam a hosszú ujjas rugi alá, vagy ha melegebb, vastagabb fajta volt, akkor semmit. Alváshoz még betakartam egy kis pléddel. Volt, hogy próbálkoztam melegebben öltöztetni, de olyankor egyből leizzadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!