Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Extra hosszú hasmenése volt...

Extra hosszú hasmenése volt itt pici, pár hónapos babának?

Figyelt kérdés
Nekünk már több mint két hete tart, kórházban vagyunk vele, és nem találják az okát :( Minden negatív. 2,5 hónapos a picink, már 6. napja infúziót kap non-stop.
2011. jan. 4. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Barátnőm babájának volt kb 3 hónaposan, kiderült róla, hogy tejérzékeny. Barátnőmnek egész szoptatás alatt diétáznia kellett. Alig ehetett meg valamit, mert mindenben van valami tejcukor vagy tejfehérje.

Nálatok ezt már vizsgálták?

2011. jan. 4. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Képzeld, ide még el se jutottunk. Az első hét vége felé mondták, hogy - mivel még mindig nem javult - valószínűleg allergia lesz. Hazaküldtek a kórházból, és másnap bekerültünk egy másik kórházba. Itt azt mondják, hogy egészen biztosan nem tejallergia, hanem vírus vagy baktérium, de egyiket sem tudták eddig kimutatni.

6 napja nem kap anyatejet a pici (csak infúziót), és a tünetek nem javultak.. tehát nem hiszem.. :( De már nagyon elegünk van. 15. napot töltjük bent.

2011. jan. 4. 14:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval summa summárum, allergia vizsgálatig nem jutottunk el, mert azt mondják, nem az. :( Csak nem tudom, mire alapozzák.
2011. jan. 4. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ragaszkodj a vizsgálatoz!Ne hagyd magad!Melyik khzban vagytok?
2011. jan. 4. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok, szerintem is ragaszkodj a tejallergia vizsgálathoz!!!!

Hiába nem kap 6 napja anyatejet, ez legalább 3 hét, mire kiürül (a barátnőm babájának ezt mondták, onnan emlékszem rá).

A másik amit kérjél feltétlenül, a fruktóz vizsgálat (gyümölcscukor)!

2011. jan. 4. 17:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Rákérdezek holnap. Madarászban vagyunk. Csak nem értem, miért nekem kell ezeket kérnem, 15 nap után, és miért nem evidens nekik? :(
2011. jan. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!