Ha valaki 28 évesen nem akar gyereket, meggondolhatja még magát? Tennétek ebbe energiát?
Van egy srác, tetszik, működik a kémia, órákon át tudunk beszélgetni. Tényleg ilyen top top kategória számomra, külsőre és belsőre egyaránt.
Viszont tegnap mondta, hogy ő nem akar gyereket, sem most, sem később. Neki semmi szépet nem jelent egy kisgyerek, család, számára a karrier, hobbik, kikapcsolódás a fontos.
Én 23 éves vagyok, és már évek óta vágyom kisbabára. 4-5 éven belül szeretnék is anyuka lenni. Lehet, hogy rosszul hangzik, de nem akarnám az időmet vesztegetni olyan valakivel, akivel ebben nem egyezünk. Ezt mondtam neki is, mármint azt, hogy én idővel azért szeretnék saját családot, erre próbált ő is finomítani, hogy ő sem véglegesen zárkózik el előle, de amíg nincs kész rá, addig semmiképp. De ez már kicsit ilyen "mentem a menthetőt" szagú volt.
Mennyire gyakori, ha egy férfi elzárkózik először a szülőségtől, de utána meggondolja magát?
Engedd át olyannak, aki szintén így van vele. Pl én ugyanúgy látom, ahogy ő. Szóval van esélye találni olyat, akivel megegyezik a véleményük.
Neked meg olyat, aki szintén szeretne gyereket. Ha ráerőlteted, akkor biztosan egyedülálló anyuka leszel, mert nem fog így működni a kapcsolat. Még azokat is próbára teszi a gyerek, ahol mindkét fél ezt akarta.
Nem valószínű, hogy meggondolja, akkor meg az lesz a kifogás, hogy ennyi idősen már nem akar.
De őszintén, én utólag már azt mondom 50-50-re se pazarolnék időt. Csak olyannal állnék szóba, aki biztosan akar, mivel én is biztosan akartam.
Minek? VAGY meggondolja magát vagy nem.
Én 24 évesen is tudtam, hogy sohasem kell gyerek, mert nem szeretem őket, 36 leszek nemsoká, azóta sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!