Hogyan kezdjünk el jobb viszonyt kialakítani a férjem lányával?
9 éves lány. Sajnos eddig sem igazán kedvelt engem, mert a szemében miattam váltak el a szülei. Ennek már 4 éve és még most sem tudott elfogadni.
Most az a helyzet állt elő, hogy az anyja kapott egy külföldi munkalehetőseget, ahová viszont a lányát nem tudja vinni. Ilyet már lett volna lehetősége csinálni, viszont pont akkor csúszott be a kislány, kifutott az időből és végül lefújta az egész álommelót, helyette megpróbaltak egy családot összehozni. Most mégegyszer nem akarja elszalasztani.
A lány az apjához fog költözni, igaz, most még csak úgy tudja, hogy a nyárra, viszont finoman szólva ezt sem várja. Az anyja leginkább már a saját útjával foglalkozik, pedig jó lenne, ha legalább most partner lenne, hogy mindent közösen megbeszéljünk a lánnyal. A férjem sem igazán ért a gyerekekhez, az enyémekkel sem szokott érdemben foglalkozni, maximum a diplomácia szintjén, hogy vagy, milyen volt a napod, esetleg a gépen játszik velük.
"Így sajnálják, úgy sajnálják, majd látogatni szeretnék, de tartósan nem kérnek belőle, pedig most is velük laknak."
Nézd, kérdező, maximálisan megértem őket. Nem ők a szülei. Az egy dolog, hogy most ott lakik, de nem ők nevelik, nem az ő gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!