Nagyon szeretnék gyereket 3-4 éven belül, de félek hogy baj történik vele…??
25 éves vagyok, a párom 31 már 3 éve vagyunk együtt, és beszéltünk róla hogy 3-4 éven belül jöhetne egy gyerek. De annyi rosszat lehet hallani mostanában, és egyszerűen eszembe jut ahányszor fel jön a gyerek téma hogy mi van ha felneveled, vigyázol rá, minden törődést meg adsz neki és jó nevelést, és egyszer csak jön valaki és meg fossza az élettől. Vagy baleset történik vele, egyszerűen nem tudok szabadulni a gondolattól, nektek már volt hasonló rossz gondolatotok ? És ha igen hogy szabadultatok meg ezektől ?
A válaszotokat előre is kszm
A világ ilyen. Tele van elmebetegekkel, pedofilokkal, gyilkosokkal, erőszaktevőkkel, àllatkínzókkal stb stb. Ha gyereket vállalsz, egy életen át stresszelhetsz miatta. Erről szól. Annyi olyat hallani hogy gyerekek bàntották a társukat pl az iskolában. Borzasztó, hogy más gyerekek neveltetése, pontosabban a nevelésének hiánya sajnos a te gyereked èletére is hatással van.
Én ilyen szar világba biztos nem vállalnék gyereket.
Ha te úgy érzed, hogy bevállalod, mert neked mindenáron gyerek kell, lelked rajta.
Figyelj, ne parazz .
A lányom most megy másik iskolába, a a szomszéd városba, 20 perc busszal az út, buszozni fog, amyukamek a suliból 5 percre laknak, semmi gáz nem lesz
Én mégis be vagyok tojva, hogy valami baja lesz a gyerekemnek.
Ráadásul az internet hetente dobál ki eltűnt gyerekekről képeket.
A frász kerülget, de most mit csináljak?
Ne küldjem a lányomat iskolába?
Vagy minden nap kísérjem az iskola kapuba, délután pedig menjek oda érte?,
Egy 11 évesnek ez elég ciki lenne szerintem, meghat munka és kisebb tesó miatt kivitelezhetetlen
Így hát, kap telefont, okosórát, jó sok tanácsot, és kész..
Szóval ne félj, az élet kiszámíthatatlan, sosem tudhatod mi fog történni, bízni kell a jóban. A félelmeid miatt nem vállalni gyereket hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!