Gyerekkel való utazáshoz tanácsok?
Nem vagyok férj, mielőtt engem is megvádolnál, de ezt tényleg túlpörgöd.
Ha vízi babyszittert, magyarul animátor akarsz a gyereked mellé, akkor menj gyerekbarát szállodába (Bobo országba, bár az kisebb aranyrögökért fogadja a vendégeit)
Egyéb esetben figyelj a gyerekeidre, az a "dolgod"
Ha pihenni szeretnél, akkor vidd magaddal a nagyit/barátnőd aki megbízható és figyel a gyerekre.
A szállodai szobát ne ragaszd össze semmivel ha lehet, a gyerekek olyan cipőben lehetnek amilyenben jó nekik, csak legyen tiszta.
Te ismered a gyerekeid, úgy készülj, hogy legyen elegendő váltóruha, meleg ruha ha lehülne az idő. Lázcsillapító, Espumisan, ha bármelyik fogzik akkor a fogakra való cucc, csípésre, égésre, hányásra gyógyszer, elegendő vízipelus, a nagynak váltó fürdőruhák, napkalapok, napkrém.
Esetleg vízhatlan lepedőt, hogy baleset esetén ne az egész szállódai ágy legyen pisis/kakis/hányásos.
A pancsizás meg gyerekfüggő. Mi tavaly az 5 hónapos fiammal voltunk a Balatonon, simán lubickolt benne. Utána vittük strandra. Azt is élvezte. Ne pörögtük túl, oda vittük ahová mi is menni szerettünk volna.
Jah és szerintem egy napra egy dolog jusson. Vagy délelőtt menjetek kirándulni, aztán vissza a szállásra pihenni. Délután mehettek pancsolni. Vagy egész nap legyetek víz közelben, ahhoz legyen egy napsátor, ott tudnak enni, aludni a gyerekek.
A vízbe vagy mellényt adj rájuk, vagy karúszót. Ami neked szimpatikusabb. Strandra egyébként elég lehet a karúszó, természtes víznél én már mellényt adnék rájuk. Az nem tud lecsúszni, nagyobb baj/kapálózás esetén.
Én sem értem ezt a túlzott felkészülési dömpinget. Szintén 1-3évessek voltak mikor elösször vittük őket strandra. Fogtam a cuccaikat amik kellhettek és megindultunk. Nem nagy tudomány kell hozzá. Nyilván tudod mik kellenek egy gyereknek a strandra fürdőruha,uszó pelenka,rendes pelenka, popsi törlő, törölköző, naptej ami nekik való, úszó gumi a koruknak megfelelő, pléd, esetleg sátor hogy abba tudjon aludni a kicsi, víz de tudtok venni is,játék labda, homokozó játékok esetleg mesekönyv színező ha kimegy a vízből kicsit pihenni le tudja magát foglalni.A szállodai szobába meg nem is értem hogy gondolhatod hogy össze ragaszthatod a bútorokat sarok védővel🤦🏻♀️ Esetleg konnektor dugót vihetsz de nehogy leragaszd a bútorokat.
Illetve ha strand akkor mi egész napra strandolni megyünk másnap kirándulás és így váltakozott mindig is. A kirándulás és a strand is lefárrassza öket szóval egy nap egy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!