Amerikában élni? Gyerekkel? Tanácsokat kérlek titeket!
Minden kislánynak van egy olyan időszaka, hogy Amerikába akar menni. Ez valakinél elmúlik, valakinek álma marad, de legalább lesz egy célja az életben, és ha lehetősége lesz, elindul.
Megértem hogy vonakodsz, csak bele kell gondolni. Az életetek ideköt titeket, itt laktok, itt dolgozol, a lányod ide jár iskolába. Kint egyedül végig csinálni mindent, megfelelő árkategóriás, de jó lakást szerezni ahol élhettek, iskolát a kislánynak, neked munkahelyet nagyon nehéz, és rengeteg idő, arról nem is beszélve hogy amíg nem találsz munkahelyet miből finanszírozod ezen dolgokat? Arról hogy legálisan legyetek kint, meg már ne is beszéljünk... Sajnos ez nem olyan egyszerű, mintha egy európai országba szeretnétek költözni. Én nem indulnék meg egy szál semmi nélkül, ez egészen biztos. Ma már rengeteg lehetősége van a fiataloknak. Táborozhatnak Amerikában hónapokig, diákmelózhatnak, az egyetemisták gyakorlatra is kimehetnek, de elmehet a lányod au pair-nek is ha kicsit nagyobb lesz. Adj neki egy életcélt, mond el neki hogy gyűjtsön, hogy 18 éves korára legyen meg a repülőjegyre a pénze, és akkor résztvehet valami hasonló programban. Lehet hogy hangoztatja, hogy kint szeretne élni, de még kicsi, valószínűleg fogalma sincs mivel járna ez, talán bele sem gondolt teljes mértékben. Én úgy látom helyesnek, ha először csak 1-2 hónapra megy, aztán ha végleg menni akar, akkor azt majd ő megteheti felnőtt korában, és a te döntésed, hogy "fogod-e közben a kezét"!
kedves utolsó! teljesen meglehett érteni, tényleg nincs ott se kolbászból a kerités de az ég szerelmére ha már egyszer le lehet telepedni az országukban csak adnak munkát..
A munkanélküliségről meg annyit hogy dolgoznak meg minden de jó fizetésért miközben szarul csinálja dolgát így persze inkább felvesznek egy külföldit aki jobban megcsinálja a munkát és sokkal kevesebb fizetésért.
De ammugy is azóta csökkent a munkanélküliség legutóbb 9,8% volt most meg 9,4%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!