Akik esti gimiben érettségiztek, hogy oldották meg? Párom 18 órázik, így egyedül vagyok a 3 éves gyerekkel. Kb semmit nem lehet mellette csinálni. ) Tanácsok?
Sajnos hiába voltunk egész órákig ismerősnél az udvaron rohangálni, vagy a Balatonon nyaraltunk ( akkor fürdött is sokat, meg mászkáltunk), mégsem aludt el 10 és éjfél közötti idő előtt. :( Múltkor pl. korábban kelt egy órával ( erre nem tudom hova kivinni, ezért anyám mindig piszkál), nem aludt délután órákat csatangolt édesanyámmal. Ő mondta, hogy annyira fáradt, biztos elalszik hazafelé. Erre még fél 11-kor ébren volt :(
Anyósom sajnos 82 éves, öreg, beteg, magát sem nagyon tudja ellátni ( lakásban is alig tud mozogni), így kilőve. Párom pedig minden másnap dolgozik, hétvégén is ( bár ekkor csak hajnali fél 5- től este 9-ig). Viszont náluk nincs hétvége, ünnepnap, karácsony, stb.. ( autóbusz vezető). Előre tanulás valamilyen szinten mehetne, de ha épp nem dolgozik, akkor vagy dolgozatra kell készülni, vagy az elmaradt anyagot pótolom. ( bár anyós és gyerek mellett van még sok egyéb elintézni való is). Most ott tartunk, hogy megígérte a tavasztól eljárnak bicajozni, amíg én tanulok. Illetve ősztől ovi a lányomnak. Ja, az előre tanulás azért sem nagyon megvalósítható, mert sok tárgyból könyvünk sincs. ( meg olyan tanár is van, aki nem jár be órákra, vagy csak felére, és könyv abból sincs) A neheze a matek, biológia, kémia, fizika.
Ha sikerül most átmenni, nyáron megszerzem a következő év anyagát, és nagyjából átolvasgatom.
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!