Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bunkó a férjem vagy én vagyok...

Bunkó a férjem vagy én vagyok hisztis?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiunk és lehet én vagyok eltájolva, de jól esett volna, ha a férjem vesz valami apróságot anyák napjára. Mikor szóba hoztam értetlenül nézett, hogy hát, neki ez eszében sem volt, a gyerek még azt sem tudja mi az az anyák napja stb. Őszintén szólva kicsit szomorú vagyok, mert sokszor ilyen figyelmetlen pl.volt mikor anno a nőnapot is elfelejtette, mert abszolút nem izgatják ezek a dolgok. A saját anyukájának sem vesz semmit ilyenkor, nekem kell noszogatni, hogy legalább hívja fel. Ez nem ellenem irányul meg egyébként jó apa, csak ilyen szinten nem érdeklik ezek a dolgok. Szerintetek ez nem bunkóság? Nyílván ez legyen a legnagyobb problémánk, de akkor is zavar kicsit.
máj. 5. 14:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
30# Én se értem. Mert még ha arról lenne szó, hogy kihisztizi az ember, utalást tesz rá és elvárja, de nem… szimplán ilyen a férfi magától és akkor lepontoznak.:D
máj. 5. 20:28
 32/40 anonim ***** válasza:
27%
28. Hol írtam, hogy széttépnék virágot? Sehol. A férjem tudja, hogy gondolom. Amikor az első anyák napja volt, hogy összejöttünk beszélgettünk ki milyen ünnephez hogy viszonyul. Mit szeret mit nem mi fontos neki, hogy ünnepli ect. Ezért tudja, hogy nekem ne ő adjon anyák napjára ajandékot, hanem a fiunk, ha nagyobb lesz. Most 6,5 hónapos nyilván nem tudja mi az az anyák napja. Ennyi semmi misztikum nincs ebben. Mi beszéltünk erről így tudja. Nem tudom mit kell így felfújni. Én azt gondolom elvárni azt hogy a férj adjon a feleségnek anyák napjára ajándékot úgy, hogy a pasi nem tudja, hogy ez a feleségnek fontos hülyeség. Ha számára fontos mondja el neki, hogy tudja. Na ha tudja a férj, hogy fontos neki, de semmit nem csinál akkor lehet megsértődni. 24,22#
máj. 5. 20:33
 33/40 anonim ***** válasza:
84%
30,31 nem csak titeket pontoztak le. Engedjétek el. :D az is le van pontozva aki meg a gyerekétől szeretne ajándékot. Ha nincs sapka azért, ha van sapka azért.
máj. 5. 20:36
 34/40 anonim ***** válasza:
71%

#33 az is le van pontozva aki senkitől sem vár semmit, lásd a Hármas válaszolót

Szerintem itt mindenki pontos le mindenkit, csak úgy mert miért ne ...

máj. 5. 20:49
 35/40 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy olyan hülyeség ez a "nem az anyja vagyok" hozzáállás. :D nem, csak a - jobb esetben -, legdrágább kincsének, a gyermekének adtál életet. Számára te így egy csodálatos anya is kell, hogy legyél, a feleség szerep mellett. Szerintem amellett, hogy nagyon szép, alap gesztus is, hogy amíg a gyermek maga nem tud ajándékot adni, az apa ad a nevében. Nekem ki is emelte a férjem, hogy ezt a fiunktol kaptam, ő 6,5 hónapos :) de én tőle már tavaly is kaptam jelképesen virágot, amikor már terhes voltam anyák napjakor, és igenis nagyon jól esett.
máj. 5. 20:52
 36/40 anonim ***** válasza:
37%
35. Ha valaki másképp gondolja, mint te az miért hülyeség? Nem vagyunk egyformák. Van aki nem akar senkitől van aki a gyermektől akar felköszöntést.
máj. 5. 21:06
 37/40 anonim ***** válasza:
23%
Nem attól lesz valaki jó férj, hogy ajándékot vesz egy kijelölt napon. Felesleges jönni ezzel a "bezzeg az én férjem" dologgal, mert más családoknál meg nem ajándékban mérik a szeretetet. Senki nem azért lett lepontozva, mert kapott ajándékot, hanem mert lenézően nyilatkozott azokról, akik nem. Én például ritkán kapok ajándékot a férjemtől, de sok éve együtt vagyunk, most érettségiznek a gyerekek, rengeteg tervünk van a jövőre nézve, tiszteljük egymást, figyelmesek vagyunk. Eszembe sem jutna azon hisztizni, hogy mit vett nekem vagy mit nem.
máj. 6. 04:37
 38/40 anonim ***** válasza:
60%
36# ok, csak azt meg lehurrogjatok, aki kap valamit, és még jól is esik neki...
máj. 6. 05:52
 39/40 anonim ***** válasza:
63%

Én a saját apukámtól kaptam virágot, mert büszke rá, hogy a lánya már anyuka. A férjemtől idén nem kaptam, mert volt sok más, elmaradt, megértem es nem vagyok megsértődve. Ha kapok valamit, jó, ha nem, az is.

Azt mondjuk nem értem, itt a gyakorin miért kell ilyen hülyeségen egymásnak esni meg beszologatni. Hogy kinek mit vesz meg nem vesz a ferje. Mint valami baromfiudvar, de tényleg. Nem szégyellitek magatokat?!

máj. 6. 07:42
 40/40 A kérdező kommentje:

#39 A válaszokat elnézve bennem is hasonló kérdések merültek fel. Sok hasznos választ is kaptam, de úgy látom vannak, akik mindenbe szeretnek belekötni.

Végül beszélgettünk erről tegnap este a férjemmel, és én lihegtem túl ezt az egészet. Jó férj és talán még jobb apuka, egész évben sok ajándékot, apró gesztust kapok tőle, egyszerűen neki ezek a "kijelölt napok" nem lényegesek, talán pont azért, mert egész évben odateszi magát. Erős túlreagálás volt bunkónak titulálni, mert bár, engem zavar, hogy még az anyukáját sem hívja fel ilyenkor, de közben meg bármikor számíthat rá az anyósom, Ő pl.nem is veszi a szivére sosem, hogy nem kap virágot, mert ismeri a fiát.

máj. 6. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.