7 hónapos a kisfiunk és lehet én vagyok eltájolva, de jól esett volna, ha a férjem vesz valami apróságot anyák napjára. Mikor szóba hoztam értetlenül nézett, hogy hát, neki ez eszében sem volt, a gyerek még azt sem tudja mi az az anyák napja stb. Őszintén szólva kicsit szomorú vagyok, mert sokszor ilyen figyelmetlen pl.volt mikor anno a nőnapot is elfelejtette, mert abszolút nem izgatják ezek a dolgok. A saját anyukájának sem vesz semmit ilyenkor, nekem kell noszogatni, hogy legalább hívja fel. Ez nem ellenem irányul meg egyébként jó apa, csak ilyen szinten nem érdeklik ezek a dolgok. Szerintetek ez nem bunkóság? Nyílván ez legyen a legnagyobb problémánk, de akkor is zavar kicsit.
Nem bunkóság.Az én párom se érdeklik a valentinnapok, nőnapok, anyáknapja, gyereknap szirszar napok. Engem ez nem zavar, ettől még nem bunkó.
máj. 5. 15:27
12/40 anonim válasza:
11, ha nem ismeri ennyire a feleségét, hogy ez őt bántani fogja, akkor de, bunkóság.
máj. 5. 15:31
13/40 anonim válasza:
Nálunk se foglalkozik egyikkel se. Szerintem igen, illene a gyerekek helyett "akcióznia", de azért nem egy nagy katasztrófa, ha elmarad.
máj. 5. 15:44
14/40 anonim válasza:
Anno apukám előre kifizette a virágot, mi meg elsétáltunk érte vasárnap reggel <3
Szerintem kedves dolog, ha figyel rá az apa, főleg, ha tudja, hogy az anyának ez fontos.
máj. 5. 15:46
15/40 anonim válasza:
Engem borzasztóan zavarna. De a férjem, bár nem bravúros a tudása a dátumok téren, mentségére legyen mondva, hogy az ilyenekre mindig figyel. :D
máj. 5. 16:16
16/40 anonim válasza:
Írtad, hogy a saját anyukájának sem vesz semmit, egy hívás miatt is te noszogatod, és a nőnapot is elfelejti.
Ha ennyire hidegen hagyják ezek a dolgok, mégis miből gondoltad, hogy most majd más lesz?
Mert a jelek szerint ő nem változott, eddig is ilyen volt. És neked ez megfelelt, hiszen ennek ellenére hozzámentél, szültél neki. Ennek fényében azt mondanám, hogy te vagy eltájolva, de megértem, hogy nem esik jól a dolog.
máj. 5. 17:06
17/40 anonim válasza:
9-es, szerintem meg az a gáz, hogy valaki lebunkózza a férjét, mert nem vett neki ajándékot a 7 hónapos gyerekük nevében. Az más, ha apuka elmegy a 4 éves gyerekkel virágot venni anyukának.
máj. 5. 17:20
18/40 anonim válasza:
Én nő vagyok és anya...abszolút nem érdekelnek ezek az "ünnepek".
máj. 5. 17:23
19/40 anonim válasza:
Tavaly 3 hónapos volt a kisfiam, a férjem körberajzolta a gyerek tenyereit, írt egy kedves sort a lapra, bekeretezte, és amíg pelenkáztam a babát, ő betette a képet a kiságyba. Én nagyon meghatódtam :)
Idén gyerekfestékkel papírzsebkendőt maszatoltatott a gyerekkel, s azokból a színes papírokból virágot hajtogatott s ilyen puha szőrős drótra illesztette majd a kisfiam adta át a virágot. Szerintem ez is egy kedves gesztus volt.
Nem gondolnám, hogy hisztis vagy, neked csak jól esett volna, ha már anyuka vagy. A férjed meg az a típus akit nem érdekelnek ezek az ünnepek.
máj. 5. 17:32
20/40 anonim válasza:
Nem tudom, én még csak most vagyok terhes. De én anyák napjára nem a férjemtől akarok majd ajándékot. Azt szeretném majd ha a gyerekem annyi idős rajzoljon valamit, mondjon verset stb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!