Bunkó a férjem vagy én vagyok hisztis?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiunk és lehet én vagyok eltájolva, de jól esett volna, ha a férjem vesz valami apróságot anyák napjára. Mikor szóba hoztam értetlenül nézett, hogy hát, neki ez eszében sem volt, a gyerek még azt sem tudja mi az az anyák napja stb. Őszintén szólva kicsit szomorú vagyok, mert sokszor ilyen figyelmetlen pl.volt mikor anno a nőnapot is elfelejtette, mert abszolút nem izgatják ezek a dolgok. A saját anyukájának sem vesz semmit ilyenkor, nekem kell noszogatni, hogy legalább hívja fel. Ez nem ellenem irányul meg egyébként jó apa, csak ilyen szinten nem érdeklik ezek a dolgok. Szerintetek ez nem bunkóság? Nyílván ez legyen a legnagyobb problémánk, de akkor is zavar kicsit.máj. 5. 14:35
21/40 anonim válasza:
Én soha nem vártam el, de minden évben hoz virágot meg csokit amit a lányunk ad át. Nem haragudnék, ha nem hozna, de ez neki meg a gyereknek fontosabb mint nekem ahogy látom. Külön hisztit nem csinálnék belőle és nem bunkóznám le ez miatt.
22/40 anonim válasza:
Én a férjemtől nem várok anyák napjára köszöntést, mert nem az anyja vagyok. Én ezért nem kapnám fel a vizet a helyedbe.
23/40 anonim válasza:
Nem kapnám fel a vizet, bár az én férjem ezekre odafigyel, de neki ezek tényleg fontos dolgok. És igen nem az anyja vagyok, el se vártam soha, de amikor még egy éves volt a lányunk, kis cetlire írta, hogy boldog anyák napját és oda tette a pici kezébe, hogy adja ide. Szerintem meg nagyon cuki volt. Azóta meg nagyobb már és mennek együtt virágot venni. De az is igaz, hogy az én férjem mindig ilyen figyelmes volt, gyerek előtt is a 14 év alatt. Oda-vissza van ez. Gondolom aki itt hülyeségnek tartja, az a cetlit kikapta volna és széttépte volna, hogy hagyjál már sőt a virágot is, ha pedig nem, az bizony álszentség. :D Érdekes, hogy akinek a férje ilyen, azokat lepontoztátok páran, bár sejthető az oka, de erről nem más tehet egyébként. Kérdező emiatt nem hisztiznék, apák napján sem kell ráfeszülnöd neked.
24/40 anonim válasza:
22# De ha kapnál, kihajítanád, ugye? Reméljük.
25/40 anonim válasza:
23# igen mi akik kaptunk valamit lelettünk pontozva. Tehetek én róla, hogy figyelmes férjet választottam?
26/40 anonim válasza:
És én ugyan miért lettem lepontozva?
Mi nem tetszik azon amit írtam?
🤣
27/40 anonim válasza:
24 Véleményt kérdezett a kérdező, így elmondtam a sajátom. Aki megsértődik, mert nem kap a férjtől anyák napjára valamit tegye ha neki ez annyira fontos. Én nem fogok megsértődni, mert én a fiamtól szeretnék kapni, mert az ő anyukája vagyok. Még kicsi, de majd nagyobb lesz és akkor. A férjem a férjem nem a gyerekem, így nem várok tőle ajandékot. Amit pedig az egyik hozzászóló írt maximálisam egyetértek. Nem mindegy, hogy apa segít egy kisgyereknek meglepni anyut, mert az normális. Nekünk is gyerekként apa segített be, míg nagyobbak nem lettünk. Ezen a vonalon haladva én az anyukám köszöntöm fel ilyenkor. 22 voltam
28/40 anonim válasza:
24# Igen, írtam, hogy én sem sértődtem volna ezen meg, de mivel sosem utaltam rá és magától tette, ilyenkor mi van? Elküldenéd a férjed a francba és széttépnéd a virágot vagy azért jól esne valahol belül? Mert itt arról van szó, hogy valakinek magától, utalás nélkül csinálja ezeket a férje, valakié pedig nem. Tehát itt hiába írja bárki, hogy ő nem akarná, hogy kapjon HA a férje titokba meglepné egy papírral, akármi. És azt is hiába írja bárki, hogy akarná, ha nem ilyen típusú a férje. De nem gondolom, hogy akinek a férje magától minden utalás nélkül csinál ilyeneket az lepontoznivaló. :) Nyilván van oka, de erről nem az itteni nők tehetnek. 23# voltam
29/40 anonim válasza:
Egyébként kérdező, nem várható el. De írtad is, hogy a férjed konkrétan a saját anyját is letojja. Én pl erre se noszogtatnám az tuti, ha magától nem jut eszébe, hogy hívja fel az anyját. Nem az én dolgom, az ő szégyene. Nálunk virágot küldet az anyjának, ha nem tudunk elutazni, mint most, pedig nekik a viszonyuk se hű de jó, de tiszteli. Nem bántásból, de ő az a típusú, aki a 4 évest se fogja kézen fogni, hogy fel köszöntsenek. 28# vagyok.
30/40 anonim válasza:
Úgy látszik itt gyülekeztek össze az irigy nők, akik bosszúból lepontozzák azokat akiknek figyelmes, jó férjük van. Ennyi megkeseredett nőt egy helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!