50 eves ferfi aki gyereket vallal fiatal notol az felelotlen?
28, a pénz csak az egyik fele a dolognak.
Biztos nagyon örülni fog a 16 éves kamasz gyereked, hogy 70 éves apja van. A fiatal kora meg azzal menjen majd el, hogy a lerokkanóban lévő, 80 éves apjával foglalkozzon kötelességtudatból, ha él majd még egyáltalán.
Rendben, hogy nektek apakomplexusotok van, de ezt ráterhelni egy gyerekre is....
33-as, érdekes, az én férjem 30 évesen is érett gondolkodású volt és most 35 évesen is az, két gyerek apjaként. Ahogy a barátnőim férjei is, meg a férfi rokonaim is.
Az, hogy te kétszer is agyilag gyerek férjet választottál, téged jellemez. Hisz te akartad őket a nagyon érett eszeddel. :D
"nyugodtan ki lehet kérni magadnak, hogy hülyeség, amit írok, de te kezdted azzal primitív módon, hogy egy 40-50 év melletti fitt pasit venembernek állítottál be"
Tényleg hülyeség 🤣🤣🤣 Én bizony 18 éves korom óta dolgozom tanulás mellett, ahogy az éretlen férjem is, hogy megalapozzuk az életünket, és nem vagyok plasztikázott, 30 éves koromig kiélős típus, ennyi idősen már megvolt az első gyerekem is 🤣
"te kezdted azzal primitív módon, hogy egy 40-50 év melletti fitt pasit venembernek állítottál be"
Nem állítottam be senkit vénembernek, ezt is csak belemagyarázod, hogy támadhass, azt írtam, az 50 éves bizony 50 éves, akárhogy néz ki, és a gyerekvállaláshoz már idős, ahogy szerintem 25-30 évesekhez is, de magyarázzátok meg nyugodtan magatoknak, hogy normális dolog apátok korú férfival összejönni és vele gyereket vállalni úgy, hogy a gyereketek tizenéves korára már nyugdíjas korú lesz. Minden 20 éves 65-70 éves apát szeretne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!