50 eves ferfi aki gyereket vallal fiatal notol az felelotlen?
24, hányszor írjam le, hogy az.
Egy celeb se fog tovább élni attól hogy celeb, így de tőle is az. Max. az anyagiakon nem kell aggódnia.
Én nem tudom, de személy szerint én már 40 felett sem vállalnék gyereket, nem hogy 50 évesen
Mert már olyan korban van ilyenkor az ember, amikor csak magára próbálna figyelni meg stb
Szóval nem tanácsos ilyen korban már gyereket vállalni én szerintem
Nem, nem az.
Párom 54 évesen lett apa az első közös gyermekünk által, én 33 évesen szültem. Most 3 éves a fiunk. Gondolkodunk még egyben, de ezt már a sorsra bízzuk, nem próbálkozunk célzottan. Imádja a gyereket és nagyon jó apja is neki.
Egyébként van biztosítása nekem is és neki is (károgók miatt mondom). Piacképes végzettségünk van, nem döntene nyomorba ha esetleg valamelyikünkkel történne valami. 2 rossz házasságon vagyok túl amiket korombeliekkel kötöttem korábban, soha többé.
"nem döntene nyomorba ha esetleg valamelyikünkkel történne valami"
Igazán nagy lehet a szerelem. 🤦
Engem nem anyagilag döntene nyomorba, ha az 1 évvel idősebb férjem meghalna.
29-es: vagy a szövegértéseddel van baj, vagy csak kötözködni akarsz minden áron.
A "nem döntene nyomorba ha esetleg valamelyikünkkel történne valami" egyértelmüen ARRA vonatkozik, amit többen írtak, hogy ha az idösebb férj meghalna, akkor miböl neveli fel a feleség a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!