Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki 1 éve vagy hamarabb...

Aki 1 éve vagy hamarabb szült, az hogyan védekezik? Mennyire nagy védekezés a megszakitasos módszer?

Figyelt kérdés

5 hónapos a fiam, szoptatok. Eddig csak megszakitassal védekezünk, de ezután is így tervezzük.

Mennyi az esélye a terhessegnek?

Nem tudjuk hogy akarunk e babát a jövőben, de ha becsuszna akkor örülnék. A férjem az más tészta. Rajong a fiaert de nem biztos hogy direktben vallalna meg egyet.

Én azért majd szeretnék egy másodikat, de jelen pillanatban úgy vagyok vele ha becsuszik akkor ok és örülünk ha nem akkor majd pár év múlva visszaterunk rá.

A fiam is "tervezessel" jött eleinte akkor is megszakitassal védekeztünk.

ápr. 26. 18:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, azért a megszakítás melletti teherbeesés nem olyan a férfi szempontjából mintha a nő azt kamuzná, hogy gyógyszert szed... itt kettejükön áll a dolog.

Az a gáz, hogy a kérdező reménykedik, hogy becsúszik a baba a férje pedig nem biztos, hogy ezt örömmel venné.

Ha mind a ketten úgy lennének, hogy még nem biztosak benne, hogy mikor akarnak második babát de akarnak, akkor beleférne ez a módszer.

ápr. 27. 16:57
 22/23 A kérdező kommentje:

A férjem tisztaban van a veszelyekkel es jelzem mindig mikor ovulalok vagy a kornyeken vagyok. Ovuláció tesztet hasznalok szoval valamennyire be is tudom loni mikorra esedekes. Legutobb is jeleztem hogy most termekeny vagyok jo lenne ovszerrel vedekezni de o nem akarta.

Nem vagom at, nyilt lapokkal jatszunk. O sem hulye, tudja mit kockaztat.

ápr. 28. 03:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha így áll a dolog akkor szerintem teljesen rendben van ez a módszer.

Mi amikor a szívünk már akart második babát de még nem voltunk benne biztosak mikor ugyan így csináltuk két hónapig. Aztán mikor a második hónapban tök csalódottak voltunk, hogy nem a baba miatt késett 2 napot akkor elengedtük ezt a módszert. :D

ápr. 29. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!