Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki 1 éve vagy hamarabb...

Aki 1 éve vagy hamarabb szült, az hogyan védekezik? Mennyire nagy védekezés a megszakitasos módszer?

Figyelt kérdés

5 hónapos a fiam, szoptatok. Eddig csak megszakitassal védekezünk, de ezután is így tervezzük.

Mennyi az esélye a terhessegnek?

Nem tudjuk hogy akarunk e babát a jövőben, de ha becsuszna akkor örülnék. A férjem az más tészta. Rajong a fiaert de nem biztos hogy direktben vallalna meg egyet.

Én azért majd szeretnék egy másodikat, de jelen pillanatban úgy vagyok vele ha becsuszik akkor ok és örülünk ha nem akkor majd pár év múlva visszaterunk rá.

A fiam is "tervezessel" jött eleinte akkor is megszakitassal védekeztünk.

ápr. 26. 18:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

A megszakítás nem védekezés. Ha nem akarok még gyereket, védekezzetek rendesen. Óvszer vagy fogamzásgátló.

Én lombikkal estem teherbe, mégsem szexelnék védekezés nélkül, mert az ördög nem alszik. Hiába nem estem 7 évig teherbe, lehet, hogy most megtréfálna a természet. Mi meg nagyon-nagyon nem akarunk másodikat sem most, sem soha.

ápr. 26. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Pesszáriummal (és hozzá való géllel) ahogyan előtte is.

Szerintem is jobb lenne megbeszélni a dolgot a férjeddel mert lehet, hogy tényleg nem bánja ha becsúszik a baba viszont lehet, hogy igen...

ápr. 26. 19:58
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Óvszerrel. Még úgyis, hogy lombikkal sikerült a baba. Nem akarunk többet. Hülyeség hazárdírozni.
ápr. 26. 20:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg óvszerrel. A terhesség előtti bogyóm nem vált be, nem bírta szervezetem így szülés után. Majd próbálok másikat, addig marad az óvszer.
ápr. 26. 20:32
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan, nem értem az ilyen kérdéseket. Akartok gyereket? --> Sehogy nem kell védekezni. Nem akartok gyereket? --> Normális, megbízható módszerrel kell védekezni.

Aztán összejön így a második véletlenül, mit fogsz neki mondani, ha egyszer megkérdezi, hogy lett, hogy vártátok? "Hát apád reménykedett, hogy nem leszel, én is így kb védekeztem, de hát mégis lettél..."

ápr. 26. 20:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Caya Pesszárium és gél.
ápr. 26. 21:05
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Egy hónapja volt spontán vetélésem, üres maradt a petezsák. Ez a terhesség ilyen "védekezés" mellett jött létre. Mi azért csináltuk így, mert nem probléma, ha összejön, de ha valaki nem akar egyáltalán, akkor ezt ne kockáztassa be. Ez nem védekezés.
ápr. 26. 22:45
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
11-es, egy ismerősömnek 8 év próbálkozás után lombikkal jött össze végre a baba. Majd 1,5 múlva természetes úton a második. Rá kb. 2 évre pedig ikrekkel lett terhes megint természetes úton.
ápr. 27. 03:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ovszerrel vedekeztunk, de mi akartunk masodik babat, most vagyok terhes vele. Ha o megszuletik, spiralt fogok felrakatni.
ápr. 27. 05:33
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

A megszakítás nem védekezés, de mondjuk neked mindegy is, mert te ezek szerint simán átvágnád a második gyerkeet nem akaró férjedet.

Azzal remélem tisztában vagy, ha a férfinek több esze lesz - bár ha nem akar gyereket, húzzon kotont -, akkor elhagy, amint rájön, hogy "véletlen" teherbe estél.

ápr. 27. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!