Van itt olyan, aki megszakításos védekezésből esett teherbe? Illetve olyan aki hosszú ideje így védekezik és nem esett teherbe? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi
Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 00:45
1/18 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, kezdjük itt.
2/18 A kérdező kommentje:
oké, akkor “védekezés”, ha így jobban tetszik…
2023. okt. 14. 00:46
3/18 anonim válasza:
Igen , a mai napig így csináljuk !
Összes partneremmel így csináltuk , nem 1-2 volt.
Van 2 gyerekem , mindkettőt beterveztük.
De ez nem biztonságos módszer ! Védekezzetek!
4/18 anonim válasza:
Hat éve házasok vagyunk és így csináltuk. Két tervezett gyerekünk van, de mindkét fél év után sikerült, vagyis sajnos nem vagyunk a könnyen teherbe eső pár.
5/18 anonim válasza:
13 éve így oldjuk meg a dolgot, két tervezett gyerekünk van, akik az első és a harmadik alkalommal jöttek össze.
6/18 anonim válasza:
Mi megszakításos módszerrel védekeztünk olyan 3,5 évig kb. Nem estem teherbe :)
7/18 anonim válasza:
8 és fél év alatt sosem estem teherbe így védekeztünk. A férjemmel( ő a partnerem a legeleje óta) Amikor elterveztük a babát akkor estem teherbe rá 6hónapra. De ez nem mérvadó ez nem egy tökéletes védekezési mórszer.Mi nekünk így volt kényelmes.
8/18 anonim válasza:
7 évig védekeztünk így, probléma nélkül. Csak akkor estem teherbe, mikor terveztük.
9/18 anonim válasza:
Lassan 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, mindig így védekeztünk, 2 gyerekünk van, harmadik úton, mindhárom tervezezt terhesség, ezen felúk sosem lettem terhes, de mikor akartuk, akkor rögtön. Tini korom óta megérzem a peteérést, így viszonylag könnyü dolgunk van 😀
10/18 anonim válasza:
6 éve vagyok a férjemmel, csak így védekeztünk és mindkétszer elsőre jött össze a tervezett babánk.
De hozzáteszem, mi azt is belevettük, hogy a hibaszázalékból fogant gyereket is megtartjuk. De ha nem terveztük én sosem voltam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!