Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló kismamák! Szerinte...

Egyedülálló kismamák! Szerintetek érdemes szólni az apukának hogy program császárom lesz?

Figyelt kérdés
Mikor betöltöttem a 22 hetet meggondolta magát, ő erre nem áll készen. Letörölt mindenhonnan, üzenetekre nem válaszol, csak a szüleit lehet elérni de ők se tudnak mit kezdeni a helyzettel. Az elején apás szülést akart, és tudom hogy egy császár másabb de ti szólnátok neki hogy hamarosan eljön az ideje és ha szeretne jönni akkor jöhet?
2024. ápr. 24. 18:09
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs apasági, akkor mégis minek menne oda...?

Ne szólj neki. Majd megkapja a gyerektartás iránti kérelemhez a perről a levelet a bíróságról.

2024. ápr. 24. 18:43
 12/44 anonim ***** válasza:
83%
Egy pszichoterápiát csinálj kérlek végig, hogy felnőve ne a gyerekednek kelljen miattad. Kérlek.
2024. ápr. 24. 18:44
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha tamogatasra vagysz, inkabb kerj mrg valakit a csaladbol, baratok kozul, akivel jo a kapcsolatod es o legyen ott.

Remelem lesz aki segit neked es kitartast! ☺️

2024. ápr. 24. 18:54
 14/44 A kérdező kommentje:
A szüleim nagyon sokat segítenek, vizsgálatokra is anyukám kisér. Csak szomorú hogy ezt az egészet képes volt eldobni mert ő meggondolta magát.
2024. ápr. 24. 19:04
 15/44 babyboom567 ***** válasza:
100%
Dehogy.
2024. ápr. 24. 19:20
 16/44 anonim ***** válasza:
94%
Csak én nem értem? :D Nincs apasági, van új nője, nem keres ezer éve és letojja a gyereket. Miért akarnál szólni erről? Mit szeretnél komolyan??
2024. ápr. 24. 19:28
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

#14! Azt ne te sajnáld! Sajnálja ő! Ő veszített. Neked sokkal jobb lesz. Még nem tudod felmérni, de ha most nem erőlteted a kapcsolattartást, később áldani fogod az eszed, amikor már boldog kapcsolatban élsz mással, hogy nem kell 20 éven át minden szarról egyezkedned valakivel, aki már gyakorlatilag idegen.

2024. ápr. 24. 19:30
 18/44 anonim ***** válasza:
93%
Csak áltatod magad, kérdező. Nyilvánvalóan nem érdekled se te, se a gyerek, sőt azt is borítékolhatod már most, hogy keresni se fogja. Ha ilyennel megkeresnéd hogy ott akar e lenni a szülésnél valószínű egyenesen pofán röhögne. Én nem tenném ki magamat a helyedben ilyen megaláztatásnak, pláne terhesen. Ha ő nem érdeklődik, sőt még le is tilt, akkor vedd már a lapot…
2024. ápr. 24. 19:36
 19/44 anonim ***** válasza:
93%

Ezzel nem fogod visszaszerezni, nem erdekled sem te, sem a gyerek.

Tovabblepett, van uj noje, nem keres, letiltott, ezt fogd fel.

Egyedulallo anyakent irom, hidd el, ezerszer jobban jarsz, igy, hogy lekopott, minthogy az ujszulott babanal ott eszi majd a fene a lathatason, aztam meg majd a 3 eves ordito gyereket kitepi a kezedbol es ugy viszi ottalvos lathatasra az uj novel majd csaladosdit jatszani, mert ugye kotelezo lesz odaadnod ha van apasagi.

Kell ez neked?

NEM kelletek neki, ertsd meg, nem szerzed vissza azzal ha ket kufirc kozott az uj novel bemegy megnezni a nyitott hasad.

2024. ápr. 24. 19:54
 20/44 anonim ***** válasza:
89%
Ne tedd ki magad ennek. Kva nehéz lehet ez a helyzet, őszintén sajnálom! Remélem, ez a féreg megkapja elobb-utobb az élettől a méltó bunteteset. Hidd el, meg fogja...te akármilyen nehéz is, engedd el őt a gyermek érdekében. Lesz egyszer egy férfi, aki őszintén fog szeretni mindkettotoket. Addig kapaszkodj a csodálatos gyermekedbe és a családodba. Nagyon jó, hogy anyukád mindenben melletted áll, tamaszkodj rá is, és hidd el, minden rendben lesz :)))
2024. ápr. 24. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!