Egyedülálló kismamák! Szerintetek érdemes szólni az apukának hogy program császárom lesz?
Gondolom apasági sincs, egy gyerektartast sem fizetne.
Szólna neki a franc, ha megszuletik küldenek egy üzenetet, és letiltanam a szüleit is. Gondolom nem segítettek egy db pelenkaval sem.
Nekem más a szitu, mert én eleve egyedül vállaltam, így fel se merülne.
De a helyedben tuti, nem szólnék. Ott akart lenni, de meggondolta magát, ezt egyértelműen jelzi a viselkedésével. Nekem a hátam közepére nem hiányozna, császárnál meg amúgy se venném semmi hasznát.
Ne így akard visszaszerezni.
" és letiltanam a szüleit"
Azért egy jó nagy prosztóság, ha ők egyébként nem ellenségesek. Lehet, hogy ők tudnának jó nagyszülők lenni, nem tudjuk, hogy állnak a dologhoz, miért kellene öket büntetni a gyerekük hülyesége miatt?
Otthagyott téged félidős terhesen, azóta más nőt kúrogat, letiltott, egyszer nem keresett a gyereketek egészsége, vagy a tied miatt.
Minek reménykedsz? Minek áltatod magad? Mi változna ha ott lenne a szülésen?
Ne legyél buta. Nőjj fel a gyerekedhez! Hidd el, jobb lesz neki egy lézengő apánál az is, ha egyedül neveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!