Óvodába vagy iskolába, otthon sütött tortához vagy süteményhez hogyan viszonyultok?
Ugye tudjuk, hogy az óvodák, iskolák 95%-ában csak bolti vagy cukrászdai süteményt engednek, otthon készültet nem, elméletben a nem ellenőrizhető készítési körülmények és összetevők miatt, ez tiszta sor, bár múltkor olvastam olyat itt, ahol nem csinálnak ebből problémát, lehet vinni otthon sütöttet is.
Én itt a kérdésben arra vagyok kíváncsi, hogy ti hogyan viszonyultok a mások által otthon készített süteményhez/tortához? Mennyire aggódtok, hogy esetleg probléma lehet a sütivel? Jogosnak tartjátok, hogy általában nem lehet, vagy inkább túlóvatoskodás? Ismertek olyan esetet, ahol otthonról hozták a tortát, és lett valami probléma, vagy negatív következmény belőle?
Összességében a kérdés: ti magatok mennyire bíznátok a - másik szülő által - otthon készített sütiben, ha lehetne vinni? Féltek tőle, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!