Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvodába vagy iskolába, otthon...

Óvodába vagy iskolába, otthon sütött tortához vagy süteményhez hogyan viszonyultok?

Figyelt kérdés

Ugye tudjuk, hogy az óvodák, iskolák 95%-ában csak bolti vagy cukrászdai süteményt engednek, otthon készültet nem, elméletben a nem ellenőrizhető készítési körülmények és összetevők miatt, ez tiszta sor, bár múltkor olvastam olyat itt, ahol nem csinálnak ebből problémát, lehet vinni otthon sütöttet is.

Én itt a kérdésben arra vagyok kíváncsi, hogy ti hogyan viszonyultok a mások által otthon készített süteményhez/tortához? Mennyire aggódtok, hogy esetleg probléma lehet a sütivel? Jogosnak tartjátok, hogy általában nem lehet, vagy inkább túlóvatoskodás? Ismertek olyan esetet, ahol otthonról hozták a tortát, és lett valami probléma, vagy negatív következmény belőle?

Összességében a kérdés: ti magatok mennyire bíznátok a - másik szülő által - otthon készített sütiben, ha lehetne vinni? Féltek tőle, vagy sem?

ápr. 23. 16:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak boltit szabad, de mostanában torta helyett inkább visznek be dörmit, almát, kis szívószálas gyümölcslevet, Kubu pürét stb. Annyi darabot ahányan vannak, kört formálnak, szalaggal összekötik és az a "torta". Én örülök neki. Ráadásul ha van ételintoleranciás a csoportban, neki is lehet venni külön kis mentes nasit, így nem marad ki ő sem az ünneplésből.
ápr. 24. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!