Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha otthon vagytok a kicsivel(...

Ha otthon vagytok a kicsivel( gyed, gyes) , akkor a barátnőtök hogyan viszonyul hozzátok?

Figyelt kérdés

2 éves múlt. Nincs bölcsi, ezért itthon vagyok vele, nem dolgozom.

A barátnőm szerint én csak itthon vagyok ( van gyereke, nagycsoportos és iskolás.. nekem is van nagyobb, dolgoztam gyerek mellett már). Nem hívtam sűrűn, de kitalálta, hogy ne is hívjam, majd ő hív, ha ráér ( ez azt jelentette, hogy ha valami baja van, majd akkor hív), rendszeresen,rengetegszer lemondta a találkozót akár ketten akár családostul találkoztunk volna hétvégén vagy suli szünetben, mert, hogy én úgyse dolgozom, nekem mindegy, sok az időm.

A barátnők ilyenek szoktak lenni a gyed, gyes alatt, ha a másik nem jár be a munkahelyére?

2021. jan. 28. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem barátnő, ez csak egy mérgező ismerős.

Nekem is van egy ilyen a közelemben, akire azt hittem, hogy a barátnőm, aztán kiderül, hogy csak a lelkiszemetese vagyok. Szépen lassan kikopott a barátságunk.

2021. jan. 28. 08:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert olyan meggyőzően tud érvelni, hogy én el de tudom képzelni itthon, hogy milyen kint az élet a nagybetűs életben munka, gyerek, háztartás mellett.
2021. jan. 28. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan, buksisimi neki. Nem, ez nem barátnő, a barátnők időt szakítanak rád, ha úgy van és megoldják a találkát. Nem csak akkor vesznek elő, amikor idejük van. Nagy különbség.
2021. jan. 28. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a második gyerekkel vagyok itthon, kicsi a korkülönbség és nem mentem vissza dolgozni közöttük.

Nekem nincs sok barátnôm, de ôk nem ilyenek. Ez a te ismerôsöd valóban nem a barátod szerintem sem

2021. jan. 28. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan úgy, mint amikor még nem volt gyerekem és dolgoztam
2021. jan. 28. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem egyáltalán nincs barátnőm,de ha azt mondanák hogy ő az egyetlen lehetőség, mert soha senki más nem fog szóba állni velem akkor se kéne 😂
2021. jan. 28. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem összesen 3 barátnőm van. Az egyik a volt kolleganőm. Egy 1,5 korkülönbség van a gyerekek között. Vele heti egyszer beszélek. A másik barátnőm a sógornőm vele naponta. A harmadik a lányom osztálytársának az anyukája. Vele is mindennap a sulinál beszélünk vagy messengeren. Jártunk eddig mindenkihez a naggyal de amióta megvan a kicsi nem igazán megyek sehova. Majd ha lecsendesedik a vírus.
2021. jan. 28. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évvel és 5 gyerekkel ezelőtt óta tart a barátságunk. Egyszer voltunk együtt gyeden, azóta felváltva. :) Sose mondtunk ilyeneket egymásnak, mire fel is tettük volna? Max hiányozni szokott, ha kevesebbet érünk rá egyszerre.
2021. jan. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!