Ha otthon vagytok a kicsivel( gyed, gyes) , akkor a barátnőtök hogyan viszonyul hozzátok?
2 éves múlt. Nincs bölcsi, ezért itthon vagyok vele, nem dolgozom.
A barátnőm szerint én csak itthon vagyok ( van gyereke, nagycsoportos és iskolás.. nekem is van nagyobb, dolgoztam gyerek mellett már). Nem hívtam sűrűn, de kitalálta, hogy ne is hívjam, majd ő hív, ha ráér ( ez azt jelentette, hogy ha valami baja van, majd akkor hív), rendszeresen,rengetegszer lemondta a találkozót akár ketten akár családostul találkoztunk volna hétvégén vagy suli szünetben, mert, hogy én úgyse dolgozom, nekem mindegy, sok az időm.
A barátnők ilyenek szoktak lenni a gyed, gyes alatt, ha a másik nem jár be a munkahelyére?
Nem, ez nem barátnő, ez csak egy mérgező ismerős.
Nekem is van egy ilyen a közelemben, akire azt hittem, hogy a barátnőm, aztán kiderül, hogy csak a lelkiszemetese vagyok. Szépen lassan kikopott a barátságunk.
Én a második gyerekkel vagyok itthon, kicsi a korkülönbség és nem mentem vissza dolgozni közöttük.
Nekem nincs sok barátnôm, de ôk nem ilyenek. Ez a te ismerôsöd valóban nem a barátod szerintem sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!