Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megértenétek ha a barátnőtök ezzel az indokkal nem akarna bemutatni titeket otthon?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, eléggé viharos családi háttérel. Nincs jó kapcsolatom a rokonaimmal, és nem akarom hogy a barátomnak bármi köze legyen hozzájuk. Félek hogy velük azonosítana, vagy nem fogadna el azután, hogy tudná milyen emberek. Nem akarom hogy az alkoholista, elmebeteg állat apámat, vagy az anyámat lássa bennem aki simán elhagyott egy másik pasiért, aztán kijelentette hogy nem vagyok a családja része amikor segítségre lett volna szükségem. Tudom hogy ez abból a szempontból semmit sem jelent, hogy én egy külön személy vagyok, és a családom hibái nem automatikusan az enyéim, de egyszerűen rettegek attól hogy bármi hasonlóságot találjon köztem és köztük.2018. ápr. 16. 16:31
2/6 anonim válasza:
De ezt mond meg neki is,hogy miért,mert ha csak annyit mondasz,hogy nem akarod és kész kitudja mire gondolhat.
3/6 anonim válasza:
Hát én biztos hogy megérteném...de ha télleg szeret akkor ha ezt elmondod neki amit leírtál akkor azt is megérti! (Én legalábbis biztos hogy megétteném)
4/6 anonim válasza:
Persze, megérteném, és ezután nekem sem lenne sok kedvem találkozni velük.
Első exemnek egy erőszakos alkoholista pötsfej apja volt, aki nem egyszer meg verte őket is, az anyjukat meg még jobban (+leszúrta), ott meg lett beszélve amikor elmondta a sztorit, hogy jobb ha nem találkozunk, mert vagy az vagy én vagy az apja nem élnénk túl a dolgot, ennyivel lerendeztük.
Egyáltalán nem őket láttam benne, tudtam, hogy teljesen különböző személy. :)
5/6 anonim válasza:
Hogyha ezeket a dolgokat elmondod a barátodnak is, akkor nyilván meg fogja érteni, hogy miért nem akarod bemutatni a családodnak :)
6/6 anonim válasza:
Ahogy az előzőek is írták, mond el neki az indokot, és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!