Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nyaralás tényleg csak...

A nyaralás tényleg csak kettesben jó (vagy amíg nincs gyerek)?

Figyelt kérdés

Sok szülő írta az interneten, hogy a nyaralás csak kettesben jó a pároddal, mert ha ott a gyerek akkor csak az ő szórakoztatásáról szól az egész és ez a szülőknek így nem pihenés, mert folyamatosan a gyerek szükségleteit kell kielégíteni.

Anyukámnak is ugyanez a véleménye egyébként. Van egy fiatal pár ismerősünk akik elég régóta szeretnének babát, de sajnos sehogy sem jön össze nekik, pedig rendszeresen járnak lombikra, beavatkozásokra. A pasi volt spermavizsgálaton, de nála minden rendben van, nincs semmilyen rendellenessége. A csaj viszont egészen 14 éves kora óta szedett fogamzásgátlót, azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg az okozhat meddőséget.

A csajnak valamelyik nap volt 30 éves, és születésnapja alkalmából elmentek Máltára nyaralni, anyukám meg valahogy szóbahozta ezt a témát és azt mondta, hogy ők mehetnek nyaralni mert nekik nincs gyerek (ezt gondolom úgy értette, hogy gyerekkel szar a nyaralás), ők szabadok.

Nektek mi a véleményetek?

ápr. 23. 15:51
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
+amúgy hogy mondhatsz egy 10.-es gyerekre olyat, hogy seggfej? Tudsz te egyáltalán gondolkodni?
ápr. 23. 21:09
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
Igazán tilthatnák már innen ezt a mániákus provokátort.
ápr. 23. 21:10
 33/40 anonim ***** válasza:
50%
#31. ...vagy 60-as kamionsofőrnek. Internet, anonim oldal.
ápr. 23. 21:11
 34/40 anonim ***** válasza:
25%
31. Gondolom nyugodt szívvel, ha egyszer igaz és jogos.
ápr. 23. 21:12
 35/40 anonim ***** válasza:
74%

#24! Képzeld, 40 fölött vagyok, és még egyetlen emberrel se találkoztam, aki megbánta a gyerekét. Az, hogy elválnak, nem azt jelenti, hogy megbánták a gyereket, te nagyokos🤦🏽‍♀️Max.a házasságot bánták meg.

"Amúgy ha megtanultál volna olvasni, azt írtam, hogy szerintem gyerekkel ugyanolyan jó, ismétlem: JÓ a nyaralás, mint kettesben, a pároddal. Ennyire nem megy a szövegértés?"

De, k.jól megy. Neked viszont nem nagyon megy a gondolkodás. Ha neked olyan kiforrott véleményed van arról, hogy gyerekkel ugyanolyan jó, akkor minek teszed fel a kérdést?🤣Nem tök mindegy, hogy másnak jó vagy szar?

Egyébként nem ugyanolyan jó. Máshogy jó. Ugyanis az egyik egy felnőtt, a másik egy gyerek. Egy csomó mindent nem csinálhatsz a nyaraláson a gyerekeddel, amit a pasiddal igen és egy csomó mindent csinálhatsz a gyerekeddel, amit a pasiddal nem. Fura, mi?

ápr. 23. 21:13
 36/40 A kérdező kommentje:

Aha, tehát azért jogos, mert nem megy neki a szövegértés. :D Csak mert ő azt állította, hogy én azt írtam, hogy gyerekkel ugyanolyan a nyaralás, mint kettesben a pároddal.

Nem is azt írtam, de már mindegy

ápr. 23. 21:14
 37/40 A kérdező kommentje:

35-ös, de édes istenem, hol írtam, hogy azok akik elválnak, megbánták a gyerekvállalást?..

Inkább hagyjuk is.

ápr. 23. 21:16
 38/40 A kérdező kommentje:
Csak azt írtam, hogy vannak akik azért válnak el, mert nem tudták hogy pontosan mivel jár a gyereknevelés és emiatt nem tudják kezelni a gyerekből fakadó problémákat.
ápr. 23. 21:17
 39/40 anonim ***** válasza:
90%

De mit okoskodsz a sok kérdésed alatt?

Állandóan a szerintemezes megy

Szerintem meg már eleget vergodtel itt .

Meg miről fogsz kérdezni?

Ilyen hülyeséget után lesz azért normális kérdésed is?

Pl ha lesz gyereked , mit kell tenned ha sír, ha fáj a hasa, ha nyugtalan, ha nincs tejed stb.

Vagy téged csak az érdekel, hogy a kanoddal milyen lesz a kapcsolatod a gyerek után?

Félsz, hogy tönkremegy a kapcsolat?

Akkor inkább ne is szulj.

ápr. 23. 22:43
 40/40 anonim ***** válasza:
87%

#31!Bocs, de még nem vagyok akkora rajongód, hogy tudnom kéne, egy tizedikes kölyök vagy. Vannak itt nálad nagyobb sztárok is😉 Amúgy a seggfejség meg nem korhoz kötött. "Amúgy ha megtanultál volna olvasni, azt írtam, hogy szerintem gyerekkel ugyanolyan jó, ismétlem: JÓ a nyaralás, mint kettesben, a pároddal"

"Csak mert ő azt állította, hogy én azt írtam, hogy gyerekkel ugyanolyan a nyaralás, mint kettesben a pároddal."

Ja, tényleg nem azt írtad🤣 Gyengébbek kedvéért mindkettőt tőled idéztem szó szerint.

ápr. 23. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!