A nyaralás tényleg csak kettesben jó (vagy amíg nincs gyerek)?
Sok szülő írta az interneten, hogy a nyaralás csak kettesben jó a pároddal, mert ha ott a gyerek akkor csak az ő szórakoztatásáról szól az egész és ez a szülőknek így nem pihenés, mert folyamatosan a gyerek szükségleteit kell kielégíteni.
Anyukámnak is ugyanez a véleménye egyébként. Van egy fiatal pár ismerősünk akik elég régóta szeretnének babát, de sajnos sehogy sem jön össze nekik, pedig rendszeresen járnak lombikra, beavatkozásokra. A pasi volt spermavizsgálaton, de nála minden rendben van, nincs semmilyen rendellenessége. A csaj viszont egészen 14 éves kora óta szedett fogamzásgátlót, azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg az okozhat meddőséget.
A csajnak valamelyik nap volt 30 éves, és születésnapja alkalmából elmentek Máltára nyaralni, anyukám meg valahogy szóbahozta ezt a témát és azt mondta, hogy ők mehetnek nyaralni mert nekik nincs gyerek (ezt gondolom úgy értette, hogy gyerekkel szar a nyaralás), ők szabadok.
Nektek mi a véleményetek?
#24! Képzeld, 40 fölött vagyok, és még egyetlen emberrel se találkoztam, aki megbánta a gyerekét. Az, hogy elválnak, nem azt jelenti, hogy megbánták a gyereket, te nagyokos🤦🏽♀️Max.a házasságot bánták meg.
"Amúgy ha megtanultál volna olvasni, azt írtam, hogy szerintem gyerekkel ugyanolyan jó, ismétlem: JÓ a nyaralás, mint kettesben, a pároddal. Ennyire nem megy a szövegértés?"
De, k.jól megy. Neked viszont nem nagyon megy a gondolkodás. Ha neked olyan kiforrott véleményed van arról, hogy gyerekkel ugyanolyan jó, akkor minek teszed fel a kérdést?🤣Nem tök mindegy, hogy másnak jó vagy szar?
Egyébként nem ugyanolyan jó. Máshogy jó. Ugyanis az egyik egy felnőtt, a másik egy gyerek. Egy csomó mindent nem csinálhatsz a nyaraláson a gyerekeddel, amit a pasiddal igen és egy csomó mindent csinálhatsz a gyerekeddel, amit a pasiddal nem. Fura, mi?
Aha, tehát azért jogos, mert nem megy neki a szövegértés. :D Csak mert ő azt állította, hogy én azt írtam, hogy gyerekkel ugyanolyan a nyaralás, mint kettesben a pároddal.
Nem is azt írtam, de már mindegy
35-ös, de édes istenem, hol írtam, hogy azok akik elválnak, megbánták a gyerekvállalást?..
Inkább hagyjuk is.
De mit okoskodsz a sok kérdésed alatt?
Állandóan a szerintemezes megy
Szerintem meg már eleget vergodtel itt .
Meg miről fogsz kérdezni?
Ilyen hülyeséget után lesz azért normális kérdésed is?
Pl ha lesz gyereked , mit kell tenned ha sír, ha fáj a hasa, ha nyugtalan, ha nincs tejed stb.
Vagy téged csak az érdekel, hogy a kanoddal milyen lesz a kapcsolatod a gyerek után?
Félsz, hogy tönkremegy a kapcsolat?
Akkor inkább ne is szulj.
#31!Bocs, de még nem vagyok akkora rajongód, hogy tudnom kéne, egy tizedikes kölyök vagy. Vannak itt nálad nagyobb sztárok is😉 Amúgy a seggfejség meg nem korhoz kötött. "Amúgy ha megtanultál volna olvasni, azt írtam, hogy szerintem gyerekkel ugyanolyan jó, ismétlem: JÓ a nyaralás, mint kettesben, a pároddal"
"Csak mert ő azt állította, hogy én azt írtam, hogy gyerekkel ugyanolyan a nyaralás, mint kettesben a pároddal."
Ja, tényleg nem azt írtad🤣 Gyengébbek kedvéért mindkettőt tőled idéztem szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!