A nyaralás tényleg csak kettesben jó (vagy amíg nincs gyerek)?
Sok szülő írta az interneten, hogy a nyaralás csak kettesben jó a pároddal, mert ha ott a gyerek akkor csak az ő szórakoztatásáról szól az egész és ez a szülőknek így nem pihenés, mert folyamatosan a gyerek szükségleteit kell kielégíteni.
Anyukámnak is ugyanez a véleménye egyébként. Van egy fiatal pár ismerősünk akik elég régóta szeretnének babát, de sajnos sehogy sem jön össze nekik, pedig rendszeresen járnak lombikra, beavatkozásokra. A pasi volt spermavizsgálaton, de nála minden rendben van, nincs semmilyen rendellenessége. A csaj viszont egészen 14 éves kora óta szedett fogamzásgátlót, azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg az okozhat meddőséget.
A csajnak valamelyik nap volt 30 éves, és születésnapja alkalmából elmentek Máltára nyaralni, anyukám meg valahogy szóbahozta ezt a témát és azt mondta, hogy ők mehetnek nyaralni mert nekik nincs gyerek (ezt gondolom úgy értette, hogy gyerekkel szar a nyaralás), ők szabadok.
Nektek mi a véleményetek?
11, de már mióta írja ki a kérdéseit...már vagy két három hónapja, heti, napi szinten .
Mindenről ír ki egy kérdést
Olvas egyet itt, és újra kérdezi más feldolgozásban.
Attól is függ, kinek mi a nyaralás. Amiket felsoroltál, például este későig bulizni, azokra nagyrészt nekünk eleve sosem volt igényünk. Szóval nekünk - egyelőre egy gyerekkel aki most 2 éves - alapvetően a tempó lett lassabb. Több a szünet, délelőtt egy óra játszóterezés, amíg a felnőttek ebédelnek megint játszóterezés, utána a gyerek eszik a babakocsiban míg mi várost nézünk, utána alszik és akkorra időzítjük a neki legunalmasabb programot.
Gyerekfüggő is, és itt csak egy gyerekről beszélünk, de én nem élem meg olyan lehetetlennek a gyerekes pihenést, mint amit a kérdező meg egy-két válaszoló leírása sugall.
"Én azt írtam, hogy olvastam több szülőtől is az interneten, hogy NEKIK gyerek nélkül (tehát kettesben) jobb a nyaralás, mert gyerekkel nem tudnak pihenni."
Tudom, hiszen minden kérdésed így kezded. Interneten olvastam/hallottam a szomszédtól/ anyám azt mondta stb. Aztán jön a példa, hogy milyen szar a gyerekkel és várod a cáfolatokat. Uncsi. Baromira. Nem csak én ismerlek fel, hanem itt mindenki.
Csakhogy nem akar téged itt győzködni senki. Van, akinek jó, van, akinek rossz. De egészséges lelkű ember nem foglalkozik azzal, hogy másnak épp jó-e, hogy szült vagy nem szült. Te viszont napi szinten kényszeresen írod ki erről a kérdéseidet. Orvos!
14, így van.
Minden anya fáradt, mindenki megbánta a gyerekvállalást, mindenki depressziós, mindenki utál gyereket nevelni ...mindig ezeket írja.
Már idegesítő.
Eleinte próbáltam tanácsokat adni neki, de mostanra már úgy látom felesleges mert nem akar ez soha gyereket, csak itt szítja a feszültséget.
#17!Nekem neeeeem😭
Vagy lehet, hogy már letiltottam, valami régebbi trollkodása miatt és csak nem kapom meg😉
Amúgy nem veszitek észre, hogy ti is ugyanazok a válaszolók vagytok, és mindig mindegyik kérdésem alatt megjelentek (fogalmam sincs, miért), aztán nem is a kérdésemre válaszoltok hanem írkáljátok a szokásos hülyeségeiteket? :D
Itt nem azért kérdeznek az emberek, mert várják a provokatív válaszolókat, hanem mert normális tapasztalatokat, tanácsokat, ötleteket szeretnének olvasgatni.
Ja, és én pont nem azért teszem fel a gyerekvállalásos kérdéseimet mert szerintem szar és minden anya depressziós, hanem az ellenkezője miatt, mivel mostanában mindenhol csak a negatívat lehet olvasni és ez engem elkeserít, mert nekem az a véleményem, hogy egy gyerek nem csak kivesz az emberből, hanem ad is bőven. És de, szeretnék gyereket, miért zavar titeket az, ha szeretnéka nehézségekről is tájékozódni? Jobb az, ha valaki úgy vállal gyereket, hogy fingja sincs, mivel jár? Pont az ilyenek szokták megbánni a gyerekvállalást, akik azt hiszik, hogy egy gyerek csak cukiságbomba és egész nap megül a sarokban.
Azt sem írtam sehol, hogy szerintem mindenki megbánja. Aki pedig meg is bánja, arról beszélni kell, mert nagyon sokáig tabu volt, és rengeteg nő még magának sem merte bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!