Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nyaralás tényleg csak...

A nyaralás tényleg csak kettesben jó (vagy amíg nincs gyerek)?

Figyelt kérdés

Sok szülő írta az interneten, hogy a nyaralás csak kettesben jó a pároddal, mert ha ott a gyerek akkor csak az ő szórakoztatásáról szól az egész és ez a szülőknek így nem pihenés, mert folyamatosan a gyerek szükségleteit kell kielégíteni.

Anyukámnak is ugyanez a véleménye egyébként. Van egy fiatal pár ismerősünk akik elég régóta szeretnének babát, de sajnos sehogy sem jön össze nekik, pedig rendszeresen járnak lombikra, beavatkozásokra. A pasi volt spermavizsgálaton, de nála minden rendben van, nincs semmilyen rendellenessége. A csaj viszont egészen 14 éves kora óta szedett fogamzásgátlót, azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg az okozhat meddőséget.

A csajnak valamelyik nap volt 30 éves, és születésnapja alkalmából elmentek Máltára nyaralni, anyukám meg valahogy szóbahozta ezt a témát és azt mondta, hogy ők mehetnek nyaralni mert nekik nincs gyerek (ezt gondolom úgy értette, hogy gyerekkel szar a nyaralás), ők szabadok.

Nektek mi a véleményetek?

ápr. 23. 15:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez megint nagyon emberfüggő, akinek pl arról szól a nyaralás hogy fekszik a strandon és könyvet olvas annak biztosan nehezebb gyerkőccel. Mi pl a férjemmel inkább a mozgalmasabb nyaralást szeretjük, a strandra csak fürödni megyünk le, inkább felfedezzük a környéket, kirándulunk, azt meg igazából élvezik a gyerkőcök is :)
ápr. 23. 19:29
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

21, a mi gyerekeink meg imádják az egész napos strandot, ki se lehetne imádkozni őket. Szerencse, mert mi is imádunk egész nap a tengerben fürödni, snorkelezni :)

A legjobb nyaralás bejárni az összes strandot, hajókázni, fürödni, remek éttermekben enni-inni, este elszürcsölni egy-egy italt a teraszon hallgatva a tenger morajlását, majd szexelni egyet miközben a gyerekek már zárt ajtók mögött alszanak.

ápr. 23. 20:27
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
22 az a lényeg, hogy nálatok meg így működik, szerintem minden élethelyzetnek meg van a szépsége, ennyi erővel amit a kérdező feszeget, lehet kettesben is sz*r a nyaralás meg lehet családdal is szuper
ápr. 23. 20:38
 24/40 anonim ***** válasza:
35%

#19! "És de, szeretnék gyereket, miért zavar titeket az, ha szeretnéka nehézségekről is tájékozódni? Jobb az, ha valaki úgy vállal gyereket, hogy fingja sincs, mivel jár? Pont az ilyenek szokták megbánni a gyerekvállalást, akik azt hiszik, hogy egy gyerek csak cukiságbomba és egész nap megül a sarokban."

Ja, értem. Akkor te nagyobb seggfej vagy, mint gondoltam. Ha te a "tapasztalatok, meg ötletek" nélkül azt gondolod, hogy gyerekkel pont olyan nyaralni, mint a pasiddal kettesben, akkor ne pszichológust keress, nagyobb a baj.

Most komolyan, mit gondolsz? Fogyatékos vagy, hogy minden szituációról külön le kell írni neked minden nap, hogy milyen gyerekkel, meg anélkül? Képzeld, pont azok szokták megbánni, akik szintén ilyen okosak. A többség azért komolyabb tanfolyam nélkül el tudja képzelni, hogy nagyjából mik várnak rá és annak megfelelően eldönti, hogy kell vagy nem kell. Nem a szülés után jön rá, hogy jé, a gyerek nem egy kaktusz.

ápr. 23. 20:45
 25/40 anonim ***** válasza:
91%

Hat kérdező már rád se kíváncsi senki.

És ez nem tapsztalatgyujtes amiről te beszélsz

Ez hülyeség.

Egy gyerekre nem így készül fel az ember.

Nem is lehet 100 százalékosan felkészülni egy gyerekre teljesen.

Nem így leszel jó anya, hogy ezeket a szar kérdéseket felrakod napi szinten.

ápr. 23. 20:53
 26/40 A kérdező kommentje:

Kedves 24-es, meddig rontod még itt a levegőt? Elég pocsék életed lehet, ha velem foglalkozol :)

Amúgy ha megtanultál volna olvasni, azt írtam, hogy szerintem gyerekkel ugyanolyan jó, ismétlem: JÓ a nyaralás, mint kettesben, a pároddal. Ennyire nem megy a szövegértés? Ha neked ugyanaz a kettő, akkor ott nagy a baj.

Tényleg? Szerinted csak kevesen vállalnak úgy gyereket, hogy azt sem tudják, mivel jár? Tudod mennyien elválnak a gyerek születése után azért, mert teljesen máshogy képzelték a gyerekvállalást, és nem tudják kezelni a problémákat? Szerintem meg pont, hogy sokkal több a felelőtlen, nemtörődöm szülő, és sokkal kevesebb olyan szülő van, aki tisztességesen neveli a gyerekeit.

Ha nem így gondolod, engem hidegen hagy, mindenkinek más a véleménye.

ápr. 23. 21:00
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg? Szerinted csak kevesen vállalnak úgy gyereket, hogy azt sem tudják, mivel jár? Tudod mennyien elválnak a gyerek születése után azért, mert teljesen máshogy képzelték a gyerekvállalást, és nem tudják kezelni a problémákat? Szerintem meg pont, hogy sokkal több a felelőtlen, nemtörődöm szülő, és sokkal kevesebb olyan szülő van, aki tisztességesen neveli a gyerekeit

Basszus de okos vagy vazze...

ápr. 23. 21:02
 28/40 anonim ***** válasza:
32%

#24 és #25. Szívemből szóltatok.

Kár, hogy a kérdést nem lehet értékelni...

ápr. 23. 21:02
 29/40 anonim ***** válasza:
76%

26.Ebben a kategóriában 90 %-ban anyák vannak.

Kinek magyarázol?

Ilyen amikor a hülye okoskodik.

ápr. 23. 21:03
 30/40 A kérdező kommentje:

Igen? És hány olyan kérdés van naponta, hogy anyukák panaszkodnak hogy ők nem erre számítottak és nem tudták, mivel jár a gyereknevelés, holott már nyíltan lehet beszélni a nehézségekről? 💀

27-es, ha te azt hiszed hogy minden ember képben van a gyerekkel járó nehézségekkel? Mert nem hiszem..

ápr. 23. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!