Családom nem tud olyat kérdezni, ami tolakodó lett volna. Ugyanezeket, amikor munkatárs, szomszéd, ismeretlen ember az utcáról tette fel, na az volt tolakodó.
2024. ápr. 20. 17:42
3/12 anonim válasza:
A vilagon semmi tolakodó nincs benne, ha csaladtag vagy közeli barát kérdezi. Nem a vadidegen taxisofőrrel beszekgetsz, bakker. Mit kérdezzen, milyen az idojaras? Akkor meg az lenne a bajod, hogy miért nem érdeklődnek a gyerekről... Komolyan nem értem mi lett az emberekkel, már kb csak általános dolgokról lehet őket kérdezni, csak felületes beszélgetés lehet, mert mindent tolakodonak éreznek....
2024. ápr. 20. 18:20
4/12 anonim válasza:
Tőlem csak anyukámtól nem tolakodó, a többiekkel sosem voltam annyira jóban, hogy ez ne legyen számomra kellemetlen kérdés. Nekik azt szoktam mondani, hogy köszönöm, rendben van minden.
2024. ápr. 20. 18:29
5/12 anonim válasza:
Hogy alszik éjjel? Nagyon tolakodó tényleg. Szerintem neked egy jó napot is tolakodó.
2024. ápr. 20. 18:34
6/12 anonim válasza:
Nem tolakodó, kivéve a 100. férfi családtagtól a jól szopik és van e tejem, na ez már idegesítő bizony és marhára senkinek semmi köze hogyan szopik és miként. A többi nem gáz, de ezt a saját rokonaimnak se tettem fel, mert én is tudom magamról és a barátaimról is, hogy utálta mindenki.
2024. ápr. 20. 18:37
7/12 anonim válasza:
Számomra ezek tolakodó kérdések...
Nem az alvása, hanem az, mikor olyanokat kérdeznek, mennyit szopik, van-e tejem. Ez rajtam kívül az égvilágon senkire nem tartozik, én sem kérdezem meg senkitől, hányszor volt aznap nagywc-n?!
Senkinek semmi köze nincs ehhez.
2024. ápr. 20. 18:55
8/12 anonim válasza:
Hát, én nem vagyok egy szégyenlős típus, vannak, akik szerint inkább szabadszajú, de basszus, ebből 4 a csöcsömről szól! Nem, nincs olyan rokonom, akinek köze lenne a melleimhez, kivéve a csecsemőm.
Az 1. meg értelmetlen. Nem, nem jó, éjjelente bankot rabol🙄 Hányok attól, hogy már egy 1 hetes gyereket meg kell bélyegezni, hogy "jó" vagy "rossz". Minden baba jó!
2024. ápr. 20. 18:59
9/12 anonim válasza:
6# vagyok. Látom aki nem szeretné a 6. nagybácsi és déditatának ecsetelni a csecsemő szopási technikáját, milyen pózba teszem, a tej mennyiségét az már le van pontozva, oké. :D Érdekesen gátlástalanok vagytok, kb mint anyám, aki megsértődött amiért eljöttek 5-en, ebből 3 férfi(nagyapám, stb) és nem kaptam elő előttük a mellem, hogy hadd nézhessék. :D Vérig sértődött ezen. Gondolom itt is a lepontozók ilyenek. Pedig a többi kérdéssel nincs bajom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!