Van olyan anyuka a környezetedben, aki szülés után is szép?
Figyelt kérdés
Van pár barátnőm, illetve emlékeim olyan nőkről, akik adtak magukra. (Ők genetikailag is vékonyak voltak, vagy sportoltak valamkt, mint a tánc). Na ők most is szépek2024. ápr. 18. 22:38
2/11 anonim válasza:
Sógornőm. 3 hete szült, a hasa laposabb, mint előtte és valahogy ragyog.
3/11 anonim válasza:
A szépség nem függ sem a súlytól, sem a sportolastol. Az adott személy arca szép, a teste meg max formás, vagy csinos.
4/11 anonim válasza:
A játszótéren látok anyukákat, és szerintem nagyon csinosak. Még azok is, akik amúgy kövérek, de máskülönben (öltözködés, haj) adnak magukra.
Én magamat slamposnak érzem, de én előtte sem voltam tiptop.
5/11 anonim válasza:
Ismerek, néhány anyukát igazán csodálok, milyen jól megőrizték a rugalmasságot. Rám is mondják, hogy csinos vagyok, főleg most, hogy 20 felesleges kiló lement és próbálok odafigyelni a megjelenésemre.
6/11 anonim válasza:
Aki túlsúlyos is lehet szép, ahogy aki vékony is lehet igénytelenül ocsmány.
7/11 anonim válasza:
Szerintem direkt provokálsz, hogy csak a vékony, sportos lehet szép. Elég sekélyes lehetsz.
8/11 anonim válasza:
Na most szép,vagy ad magára? A kettő nem ugyanaz,és egyik sem vonja maga után a másikat. Egyébként szerintem is provikativ, unatkozó kérdés.
9/11 anonim válasza:
Nekem azok az ismerőseim szépek, akik előtte is azok voltak. Tartósan senkin nem változtatott a baráti körömben a terhesség és a szülés, maximum egy éven belül mindenki ugyanúgy nézett ki mint korábban.
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy van, de attól még nem az az átlagos. Az átlag meghízik, a kialvatlanságtól+a gyerekkel való teendők miatt igénytelen lesz a külsejére. Én több ilyet látok, mint olyat, aki szép maradt. Azok meg főleg szerencsés genetika miatt olyanok, mert már szülés után rövidesen ugyanolyan vékonyak voltak, mint előtte. De a többségük nem azért, mert sokat tett érte, hanem az alkata miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!