Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan anyuka a környezeted...

Van olyan anyuka a környezetedben, aki szülés után is szép?

Figyelt kérdés
Van pár barátnőm, illetve emlékeim olyan nőkről, akik adtak magukra. (Ők genetikailag is vékonyak voltak, vagy sportoltak valamkt, mint a tánc). Na ők most is szépek

2024. ápr. 18. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most mi a kérdés? A jó alak, vagy hogy ad magára?

Nekem pl jobb alakom van mint szülés előtt, szépen lefogytam a végighányt terhességemnek köszönhetően, 16 évesen voltam ilyen karcsú utoljára. Viszont nem öltözködöm úgy a játszóra mint aki fotózásra megy.

Látok amúgy mindkét típusból sokat, vékony anyukából is, meg csinosból is. Meg persze a két halmaz metszetéből is. Nem is nagyon van olyan ismerősöm, aki kifejezetten a terhesség miatt hízott meg, aki dagi az előtte is az volt.

Nincs olyan, hogy genetikailag vékony valaki. Aki több kalóriát visz be mint amennyit eléget, az meghízik. Aki nem, az nem hízik meg. Max az lehet a genetika, hogy hova mennek a plusz kilók, de az is csak egy szintig működik, mert bizonyos mennyiségű túlsúly után már mindenhova.

2024. ápr. 20. 23:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!