Voltatok már ti is ennyire lent ?
Szia!
Mivel nem akarlak itt válasz nélkül hagyni, írok.
Én nem 1x voltam a gyerekemmel kórházban. Már eddig 14x. És ezek csak az 1 hetes "kiruccanások" voltak. Az 1-2 naposokat nem is számoltam. Májbeteg volt 3 éves koráig, emellett autista. Több szervi érintettsége is van a májbetegségének. Szem, vese, máj, csontozat.
A gyógytorna nagyon jó,és nehéz bejutni. Örülj,ha azt tényleg kap!! Mi kb 1.5-2 évig jártunk.
Ennyit az orvosi dolgokról. De órákig tudnék mesélni. 7 hónaposan májműtét, stb stb...
De. Figyelj magadra! Ha kell, menj pszichológushoz MOST. Ne hanyagold el magad, mert később visszaüt!
Legyen minden nap időd magadra! Keress szakembert,ha kell, mert ez az anyáknak az életerejét szívja el,ha beteg a gyerek. Ha tartósan beteg,abba meg bele lehet rokkanni.
Ne foglalkozz azokkal, akik esetleg nem tanúsítanak empátiát feléd. Ők annyit is érnek.
Először TE legyél rendben, hogy segíthess a gyermekednek!
Sokat, nagyon sokat kell beszélgetni vele. Őt is viheted pszichológushoz!! Szakszolgálatnál van, de a kórházban is.
Valamint vegyél neki orvosos játékot otthonra! Tudod, játék fonendoszkóp, injekció, stb. De ne erőltesd rá,hogy játsszon vele. Csak legyen elérhető helyen. Az is sokat old a feszültségen,ami benne van,ha azzal játszik.
Biztosan traumatizálódott. De azt fel lehet oldani. Nem örökre szól.
Amúgy hirtelen jött a betegség 3.5 éves korában? Akkor nagyobb traumaként élheti meg.
A lányom sajnos így nőtt fel, ő valamennyire megszokta már. Sajnos.
Te is problémás vagy, a gyerek is.
Vajon miért nem merült fel a szakszerű segítségkérés a netes megmondóemberek helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!