Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltatok már így? Bennem van...

Voltatok már így? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Anyaként hidegrázos vagyok a gyerektől terhemre van, de ha azt mondanak hogy elviszik tőlem akár 1 órára is akkor megszakadna a szívem.

Egyedül vagyok és nehéz, a legkönnyebb kint de ott is baromira lefaradok ölben kell vinnem, nem szereti a kocsit.

Férjem addig vigyáz rá amíg hazi munkat végzem de én időm nem volt már régóta, szégyellem magam hogy én időre van szükségem, úgy érzem hogy bele fáradtam az egész anyasagba

2023. ápr. 27. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Én 4 éve ezt csinálom
2023. ápr. 27. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Mennyi idős.

Az első elvál@s a nehéz.

Hát egyszet otthagyod az apjára és te elmész sétálni, csajokkal kávézni.

2023. ápr. 27. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Fáradt vagy kimerült egy jó pihenés vagy pár óra csak magaddal jót fog tenni.

Egy barátnővel vásárlás stb.

Kell!Szükséged van rá,addig ellrsz apával!

2023. ápr. 27. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Van egy 9 eves lanyom es egy 1 eves fiam...sokan azt mondtak nem vagyok normalis,hogy elolrol kezdtem,nemhogy orultem volna,hogy mar nincs gondom kisbabara...mondtam,hogy szerintem sem vagyok normalis,de nem baj 😂
2023. ápr. 27. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
A sógornőm 7 gyereket nevelt fel úgy hogy közülük 3 x 2 gyerek iker volt. Mellettük szülésznőként dolgozott, a saját gyerekeim is vele születtek. Szóval így is lehet és lehet nyafogva, a semmibe bele fáradva is anyának lenni.
2023. ápr. 27. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
5, ez nagy tapló válasz volt. Igen, van aki minden nehézség nélkül bír 7 gyerekkel, meg van, aki eggyel is épphogy (pl én), nem vagyunk egyformák, nem egyforma a személyiségünk meg a tűrőképességünk sem. Ettől sógornőd nem jobb ember, csak más.
2023. ápr. 27. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
En csak azt nem ertem,hogy aki a gyereket nyugnek erzi minek vallal gyereket?tudhatna,hogy nem csak rozsaszin köd az egész.
2023. ápr. 27. 20:59
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
5: jól van, szüljön csak a sógornőd még vagy 20-at, egészségére váljék.🤣 Amúgy komolyan ez a minta? A focicsapatnyi gyerek?? Hát, kinek mi, na... A kisebbségiek is szeretik ezt csinálni...🤣🤣
2023. ápr. 27. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
2%
8. Nem kisebbségi és minden gyereket kitaníttatott. inkább legyen neki 7, mint az itt rinyáló, teljesen alkalmatlan nőknek akár egy is. Az is minta, ma már, hogy valaki eggyel sem bír, mert már az ő anyjának sem kellett volna szülni, ha már itt tartunk.
2023. ápr. 27. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mik ezek a lepontozasok..itt semilyen valasz nem hasznos?,🤣🤣
2023. ápr. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!